Don Ivan Grubišić poručio Kerumu: Dosta nam je lažnog morala velikih katolika

tačno.net
Autor 13.5.2013. u 12:42

Don Ivan Grubišić poručio Kerumu: Dosta nam je lažnog morala velikih katolika

Don Ivan Grubišić, kandidat Saveza za građansku i etičku Hrvatsku (SGEH) za splitsko-dalmatinskog župana, na predstavljanju liste u subotu u Omišu, najavio je kako će ‘pročistiti’ Županiju i Grad Split od ‘stranačkih uhljeba zaposlenih po rođačkim vezama’.

– Dosta je lažnog morala i licemjerja, a svi veliki katolici. Kerum gradi križ na Marjanu, i tri križa će napraviti ako treba. Nemam ništa protiv križa, ali najbolje podizanje križa bilo bi otvaranje novih radnih mjesta – kazao je don Grubišić.

Biračima su se predstavili kandidat SGEH za omiškog gradonačelnika Ivan Kovačić, te kandidati za dožupane, Nikša Jajac i Duje Draganja

– Ne nasjedajte na propagandu, ne birajte manje zlo, najjača snaga u demokraciji su birači, ne gubite tu prednost, recite na izborima što mislite. Partije su zarazile, moglo bi se reći, kontaminirale narod hrvatstvom i katoličanstvom, a nisu riješile probleme: Hrvatska ima 55 milijardi eura duga, 350 tisuća nezaposlenih, sto tisuća radnika koji ne primaju plaću. Sada prodaju Croatia osiguranje i Hrvatsku poštansku banku, a taj će novac otići na plaće saborskih zastupnika, ministara i 240 tisuća državnih službenika. Toliku administraciju zemlja od četiri milijuna stanovnika ne može hraniti. Mi trasiramo treći put, put za građansku i etičku Hrvatsku. Mi smo spremni maknuti iz grada i županije potrošene kadrove i dovesti nove ljude – rekao je don Ivan, te se osvrnuo na, kako je kazao, prljavu kampanju koju vode stranke uoči izbora.

tačno.net
Autor 13.5.2013. u 12:42

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija