Evropska unija je stvorena samo zato da bi doakala Hrvatskoj!

Predrag Lucić
Autor 13.5.2013. u 13:50

Hrvati su prošli krvave ratove da bi dobili neovisnost, a sada je prepuštaju fašističkom predstavništvu bez ispaljenog metka.

 

Piše: Predrag Lucić

– Vidiš li ti, trafikant, ove reakcije na onaj post o hrvatskim vinima?

– Šta je netko reagirao na Washington Post?

– Koji Washington Post?

– Pa onaj ugledni američki dnevnik koji je friško preprodao staru priču kako će se Hrvatska ulaskom u Europsku Uniju morat pozdravit sa svojim vinima…

– Ma ne govorim ti o Washington Postu, već o postu što ga je na svoju Facebook stranicu posadio David Icke.

– A šta o našim vinima piše ugledni kompilator teorija zavjera?

– Čudi se što smo toliko opijeni Europskom Unijom i pita se: »Zašto Hrvati pobogu gledaju u zgradu u plamenu i pitaju kada će se moći useliti?«

– A šta bi on: da mi europski požar gasimo maraštinom ili lumbarajskim grkom?

– Ako mu je vjerovat, nećemo imat čime gasit, sve i kad bismo htjeli.

– A zašto?

– Pa zato što će se »Hrvatska morati odreći vina«.

– Znaš šta: malo mi je pun bocun tipova koji ne piju ništa osim vode i tableta, a prave se da su silno zabrinuti i za prošek i za teran.

– Icke je zabrinut za sva naša vina. Kaže da se »u Hrvatskoj se već godinama ‘šuška’ o tome kako će obitelj Rothschild upotrijebiti EU da bi uništila hrvatske vinograde« i čudi se kako nam se moglo dogodit da unatoč tome ipak srljamo u Uniju.

– Ma tko šuška da će nam Rothschildovi uništit vinograde?! Vjerojatno nitko osim Ickeovih pobratima po toj vjekivječnoj antisemitskoj paranoji. I ako je Europska Unija stvorena samo zato da bi Rothschildovi uništavali vina i vinare, kako to da se u Francuskoj, Italiji, Španjolskoj, Portugalu, Grčkoj, Sloveniji, Mađarskoj… još pije išta osim Château Mouton-Rothschilda i Château Lafite-Rothschilda?!

– Ti, trafikant, ne vidiš dalje od boce. A Icke razmišlja puno šire, pa je zato i razočaran. Evo vidiš šta još piše u tom njegovom postu: »Više puta sam se pojavljivao na HRT-u upozoravajući na dugoročnost posljedica ulaska u EU. Mnogi su slušali, ali većina ipak ne – danas se pridružuju ludnici prepunoj lopuža i kriminalaca, pedofila i sotonista koji vode EU-sindikat organiziranog kriminala. Hrvati su prošli krvave ratove da bi dobili neovisnost, a sada je prepuštaju fašističkom predstavništvu bez ispaljenog metka… Tužno!«

– A šta bi mu bilo veselo? Da smo krenuli u krvavi rat protiv Europske Unije?

– Mnogi, trafikant, dijele njegovo mišljenje. Ickejev post je dobio na tisuće lajkova i pohvalnih komentara, mahom od njegovih hrvatskih štovatelja. A ima i medijskih reakcija u kojima se ugledni hrvatski mislioci slažu s onim što je napisao David Icke.

– Kao naprimjer DD Lošo i DJ Tomac?

– Oni se još nisu oglasili, ali je zato dr. Zlatko Miliša rekao svoje: da je »ulazak Hrvatske u EU najobičnija veleizdaja«, da »za Hrvatsku to nije slamka spasa nego potop«, da je »jedna od nazloćudnijih indoktrinacija koja se provodi u EU nametanje pedofilije i rane seksualizacije djece«…

– Kaže li taj Miliša išta osim što tambura te olinjale frazetine?

– Priča kako je »u Njemačkoj na policama knjižara pronašao knjige koje potiču roditelje da uče djecu u dobi od godinu dana da masturbiraju«.

– Ne mogu vjerovat da se lik još hvali kako je po Njemačkoj tražio priručnike za drkanje!

– Možda ih nije tražio, nego pronašao onako usput.

– Da, da, popadali mu ti libri na glavu dok se propinjao da s police skine novo remek-djelo Davida Ickeja u kojemu se vjerojatno drvi o Babilonskom bratstvu, crnim čarobnjacima s Atlantide i ostalim žvakama za one što misle da iz jedne knjige mogu popit pamet cijelog svijeta…

– Doktor Miliša kaže da »Icke govori činjenice«, a da su »ovi koji njegove analize proglašavaju teorijom zavjere, zamijenili teze«.

– Kakve činjenice? Da je Mjesec »umjetna tvorevina«? Da je naša civilizacija »začeta prije 200 do 300 tisuća godina križanjem gmazolikih vanzemaljaca Anunnakija s domorodačkim stanovništvom iz prapovijesti Zemlje«, e kako bi se proveo »gmazovski program miješanja vrsta«? Da je »gmazovska mreža danas ogroman i gotovo nezamisliv splet tajnih društava, banaka, kompanija, političkih stranaka, sigurnosnih agencija, vlasnika medija itd.«? To su činjenice taman po mjeri pameti otišle na kvasinu, koja jedina može popit Ickejevu priču da su Rothschildovi peronospora 21. stoljeća za hrvatske vinograde. I koji je još autentični genij osim tog Zlatka Miliše iskazao svoje oduševljenje Davidovim postom i cjelokupnim djelom?

– Povjesničar Josip Jurčević koji u komentaru Ickejevih stavova o Europskoj Uniji kaže kako je »poznato da su se upravo u najvećim državama na svijetu u povijesti događala najveća masovna ubojstva i zločini«, pa zatim predsjednik Obiteljske stranke Mate Knezović koji na totalitarizam Europske Unije odgovara širokom društvenom akcijom »Dijete, a ne pas!«…

– Jebomepas ako razumijem kakve veze ta akcija ima s ulaskom Hrvatske u Europsku Uniju i tempiranim izumiranjem našega vinarstva… Šta su Rothschildovi poslali pse da nam pišaju po vinogradima?

– Obiteljska stranka tom akcijom »želi vratiti dostojanstvo čovjeku, odnosno djetetu, jer roditelji u Hrvatskoj ne mogu dijete pustiti u park zbog pasa, odnosno psećih izmeta«. I želi – znam da mi nećeš vjerovat – isto tako upozorit i na neprihvatljivo ponašanje Crkve, jerbo je »kod blagoslova pasa biskup Kolarić kazao da je pas član obitelji«, pa se Obiteljska stranka sva u čudu i zgranutosti pita »zašto se nitko iz Crkve nije ogradio od takvih izjava i postupaka«.

– Možda im David Icke na Facebooku odgovori da je Crkva u Hrvata Rothschildovima prepustila poslove s misnim vinom…

Novi list

Predrag Lucić
Autor 13.5.2013. u 13:50

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija