Fama o ludom i zbunjenom II

Autor 15.1.2013. u 08:28

Fama o ludom i zbunjenom II

Potpredsednica Vlade Srbije za evropske integracije Suzana Grubješić ove nedelje boraviće u Londonu, Kopenhagenu, Dablinu i Briselu i sastaće se sa najuticajnijim ministrima evropskih i spoljnih poslova zemalja EU.

Grubješić će, kako se navodi u saopštenju iz njenog kabineta, svojim sagovornicima ponoviti jasan stav Srbije da zbog budućnosti svih svojih građana želi da bude deo porodice evropskih naroda, ali i da tokom pristupanja treba da ima isti tretman koji su imale i druge zemlje u tom procesu.

(Fonet, 14.01.2013.)

Znači Srbija kreće u diplomatsku ofanzivu… Ima Suzana da rasturi taj EU-ovski ministarski kabinet i dokaže da sa Srbijom nema zezanja (zajebancije). Ako ove godine ne otpočnemo ozbiljne pregovore o ulasku Srbije u EU onda će se diplomatska aktivnost Srbije pretvoriti u evropsko crno proleće, jer znate kako kažu: ko ne sluša pesmu, slušaće oluju! Ako nećete Srbiju u EU onda ne preostaje ništa drugo nego da Srbija otpočne ofanzivu i krene da sama povrati svoje izgubljene zemlje. Naši saveznici biće Rusija i Kina, a kada utvrdimo svoje vekovne granice, onda krećemo u pravu ofanzivu. Drhtaće Evropa pred nama, bre, ima da pocrkate od straha pred snagom i silom našom. Došlo je vreme i da Teslino oružje proradi, a onda ćete videti šta je taj genije napravio i ostavio u nasleđe svojoj miloj otadžbini. Znao je Tesla da će Srbija biti u opasnosti i zaveštao nam oružje koje nismo smeli da diramo stotinu godina, ali uskoro mi ćemo imati najopasnije i najrazornije oružje na svetu, tzv. Teslinu elektonsku bombu koja kada eksplodira uništiće sve elekrične instalacije, ma sve što ima veze sa strujom… Svet će ostati u mraku, a jedino Srbija, zbog štita koji je Tesla predvideo, imaće struju, svetlo, energiju, dok će ostali cvileti pred našim vratima. Naravno, naši saveznici će takođe biti zaštićeni.

Vratiće se Valter, jebaće vam mater… Vazduh će da treperi ko da nebo gori…. A mi ćemo u sjaju i svetlu, kao svetionici novog sveta i poretka kontrolisati sve i odlučivati o svemu. Kakva bre EU, ima da nas mole za milost, ali mi milost ne tražimo jer  vam je nećemo dati.

Došlo je vreme, plava svetla ispod mog prozora  najavljuju  trenutak kada ćemo “sići sa uma u sjajan dan”. Sve se odvija po planu… Evo ih, braćo, idemo…

Dijagnoza: manična histerija i akutna paranoja, pacijent halucinira i stvorio je svoj svet koji doživljava kao realnost – šizofrenija; agresivan i opasan po okolinu; pacijent mora biti vezan za krevet, a ako, po potrebi,  ustaje  iz kreveta obavezna je specijalna košulja.

Danas se osećam dobro… Smiren sam i verujem da ću ovaj put uspeti da se izlečim i postanem normalan čovek i dobar sugrađanin. Nemam više napade od kojih mi se razum pomuti i nisam agresivan. Znam da je to zbog lekova, ali osećam se mnogo bolje i kontrolišem svoj bes.

Već nekoliko dana predosećam da žele da me ubiju… Daju mi neke čudne lekove i bojim se da me truju. Zato sada planiram bekstvo iz ovog zatvora, a potom ću sam da potražim Teslino oružje jer sam ja jedan od retkih koji zna gde se ono nalazi. Bomba je skrivena u jednom manastiru na Kosovu, a ja ću otići tamo da se zamonašim i postanem čuvar naše svete tajne. Zajedno, sa svojom braćom monasima, čekaćemo vreme, a ono uskoro dolazi, kada će se bomba sama aktivirati, a onda će nastati jauk i škrgut zuba…

Čitam Jovanovo Jevanđelje – Apokalipsu i tamo sve lepo piše, samo treba znati pročitati.

12 I obazreh se da vidim glas koji govoraše sa mnom; i obazrevši se videh sedam svećnjaka zlatnih,

13 I usred sedam svećnjaka kao Sina čovečijeg, obučenog u dugačku haljinu, i opasanog po prsima pojasom zlatnim.

14 A glava Njegova i kosa beše bela kao bela vuna, kao sneg; i oči Njegove kao plamen ognjeni;

15 I noge Njegove kao bronza kad se rastopi u peći; i glas Njegov kao huka voda mnogih;

16 I držaše u svojoj desnoj ruci sedam zvezda, i iz usta Njegovih izlažaše mač oštar s obe strane, i lice Njegovo beše kao što sunce sija u sili svojoj.

17 I kad Ga videh, padoh k nogama Njegovim kao mrtav, i metnu desnicu svoju na me govoreći mi: Ne boj se, ja sam Prvi i Poslednji,

18 I Živi: i bejah mrtav i evo sam živ va vek veka, amin. I imam ključeve od pakla i od smrti.

19 Napiši dakle šta si video, i šta je, i šta će biti potom;

20 Tajna sedam zvezda koje si video na desnici mojoj, i sedam svećnjaka zlatnih: sedam zvezda jesu anđeli sedam crkava; i sedam svećnjaka koje si video jesu sedam crkava.

Sedam crkava su u stvari sedam srpskih manstira jer Teslino oružje ima još  logističku podršku iz drugih manastira kako bi se odmah nakon ispaljene bombe formirala zaštitna mreža za nas i naše saveznike. Dolazi nam dan Otkrovenja… Dolazi nam On da se objavi u slavi i svetlu pravednog… Srpski narod će ga dočekati i stati uz njegovu desnu stranu… Mogli smo biti anđeli milosti, ali đavolski skotovi tzv. Zapada su hteli da nas zbrišu i zato će videti šta sad mogu da učine anđeli osvete…

Neko čudno svetlo iznad mene… Da li si to Ti? Da li je došao moj trenutak? Daj mi Bože snage da ispunim tvoj plan i naum!

Pojačati dozu lekova; pacijent mora biti stalno vezan za krevet bez izuzetaka i pod stalnim nadzorom! Agresivan i opasan po okolinu!

Autor 15.1.2013. u 08:28