IMA GA TKO SLAVITI

Gradimir Gojer
Autor 28.2.2020. u 09:26

IMA GA TKO SLAVITI

Foto: Fena

Prvi ožujak ima tko slaviti. Razvijmo bosanskohercegovačke zastave, pa s prvim komšijom, ma koje vjere bio, na kavu! Jer, to je Bosna i Hercegovina!

Rezultati referenduma kojim je potvrđena, prije svega, višestoljetna državnost Bosne i Hercegovine, nisu samo žudnja bosanskohercegovačkih domoljuba, koji su tim opredjeljenjem za suverenu državu Bosnu i Hercegovinu utrli put časne borbe za državu svih Bosanaca i Hercegovaca, ma kojem se bogu molili i ma kojem političkom svjetonazoru pripadali.

U časne referendumske odluke ugrađena je povijesna svijest o bh. domoljublju od bogumila, preko kralja Tvrtka, kraljice Katarine, pa sve do Titovih proletera i neizmjerno hrabrih jedinica Armije Republike Bosne i Hercegovine, koja je pod zastavom sa ljiljanima čuvala jedini ustav koji smo imali i imamo (!!!), koja je štitila multietnički karakter bh. države i društva.

Tisuće znanih i neznanih Bosanaca i Hercegovaca, bilo da žive u ovom dejtonskom improvizoriju, bilo da su prinudno rasuti diljem cijeloga svijeta, u kolektivnom pamćenju nose državu Bosnu i Hercegovinu, ponosnu i prkosnu…

I zato neka ne zaborave svi naši dušmani, svi stari i novi fašisti koji snivaju disolutivne snove – državu Bosnu i Hercegovinu ima tko slaviti!

Ali, neka ne zaborave da je ima tko i braniti!!!

Prvi ožujak ima tko slaviti. Razvijmo bosanskohercegovačke zastave, pa s prvim komšijom, ma koje vjere bio, na kavu!

Jer, to je Bosna i Hercegovina!

Živjela nam navijek!

 

Gradimir Gojer
Autor 28.2.2020. u 09:26