Internet, novinari i izvještaj

Senja Perunović
Autor 14.12.2017. u 11:35

Internet, novinari i izvještaj

S internetskog fronta – dobre vijesti

S novinarskog tretiranja zatucanog ustašofila – još bolje

Narode, bravo! ČESTITKE! I formalno priznanje stiglo danas, drito iz Sabora. Danas u Saboru vas spominje/proklinje i Hassin (ustaški “Neovisni za Hrvatsku”) uznemireni Željko Glasnović i tuži se da ste poskidali portale i web stranice na internetu. Da njegove rušite i obarate koliko su dugi i široki po širokoj svjetskoj mreži. Volio bi on da se manje petljate i da ste manje spretni, vi, svi tamo s druge obale koja nije desna. I tako kuka i leleće Sabor. E, to se zove uspjeh!
Samo naprid!

A onda, ima još. Što bi rekla Boba. Okomio se on i na novinare. E!
BRAVO NOVINARI! LJUBIM VAS ZA OVO!

Glasom koji dobiva sve više tonove što manje smisla imaju rečenice koje izgovara, Glasnović zajapuren kuka kako se novinari ne odazivaju na skupove i akcije (dobrano novcem podmazano desničarenje – ovo je moje). Oni se, kaže Glasnović, bakću oko bezveznog pitanja kao što je Agrokor, grokor (nešto mu je u glasu mutno muljavo u tom trenutnku) i nameću to pitanje Agrokora. Umjesto da lijepo idu, slušaju i služaju što im “Nezavisni” i HDZ imaju nametnuti preko svojih udruga i katolika čudne religijske orijentacije.

Nitko od novinara, kaže zgromljeni Glasnović, nije došao npr. ni na zaglupljivanje (izraz moj) organizirano s njim kao predavačem a nazvano “rodna ideologija kao sekularna religija”. To je bila konferencija za novinare, a nitko, kaže Glasnović, “niko od novinara nije došao” (vi.video na 2:17)!

A šta da kažem? Kud ćeš ljepše vijesti?

I sve tako…

Ma zamisli – da njegovo blebetanje može biti muzika za uši. Haaaa

[pogledati nije obavezno: https://www.youtube.com/watch?v=FMhn2z__XwY&feature=share]

 

Senja Perunović
Autor 14.12.2017. u 11:35

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija