Jebeš Bosnu koja zemlje nema

Radomir Lazić
Autor 14.2.2020. u 15:43

Jebeš Bosnu koja zemlje nema

Državljani arapskih zemalja su u Sarajevu i okolini kupili najmanje 15,3 miliona kvadratnih metara nekretnina ili površinu veličine 2.150 fudbalskih terena. Osim zemljišta na svoja preduzeća su uknjižili i 524 stana.

Pelješki most gradi se punom parom!

Da li je imovina BiH u Hrvatskoj trajno izgubljena?

Bećirović poručio Dodiku: dosta je više!

Breaking news: Dara Bubamara snimila još jedan kućni video

Sjedinjene Američke Države (SAD) uvele su sankcije Špiriću zbog vjerodostojnih informacija o tome da je Špirić “uključen u javnu korupciju”. Na crnoj listi SAD-a završio je zbog ometanja javnih procesa vezanih za rad OSA-e.

Nikola Špirić ostaje na čelu komisije za nadzor nad OSA-om

Ekskluzivno: Ognjen Vranješ, godinu nakon afere s Jelenom Karleušom, progovorio je o njihovom odnosu i zaprepastio sve rekavši da pjevačicu nikad nije volio.

Dugogodišnji predsjednik HDZ BiH Dragan Čović, vlasnik počasnog doktorata Sveučilišta u Zagrebu i koalicijski partner Milorada Dodika, prvo je od prosvjednika bježao, a onda se od njih skrio u središnjici stranke. Na kraju je pobjegao od njih u luksuznoj crnoj limuzini, uz povike da je lopov i gađanje vozila bocama.

“Siguran sam da ćemo zajedno ući u EU do 2025.”, kazao je Čović tijekom susreta s novinarima u Sarajevu.
Predsjedatelj Doma naroda PS BiH Dragan Čović sastao se s predsjednicom Vijeća Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Valentinom Matviyenko, na čiji poziv boravi u službenom posjetu Ruskoj Federaciji.

Ekskluzivno: Oglasio se mladić kog su “otele” dvije djevojke: Neću se vraćati kući nikad

Vrhovni sud Federacije Bosne i Hercegovine odlučio je da će se Ljubi i Bekriji Seferoviću ponovo suditi za smrt Dženana Memića, a otac stradalog Dženana, Muriz Memić poručio je da je to “zločin nad zločinima”.

Hijade ljudi u Sarajevu tražilo pravdu za Dženana i Davida.

Fahrudin Radončić predložio Darka Ćuluma za novog direktora SIPA-e.

Skandalozno: Javila se trudna djevojka iz BiH koja je “otela” mladića

Tačno dvadeset funkcionera u Parlamentarnoj skupštini BiH, Parlamentu Federacije BiH i Narodnoj skupštini RS-a posjeduje u svom vlasništvu imovinu koja se procjenjuje na milion KM i više.

Fikret Dedić je završio u bihaćkom zatvoru Luke zbog nelegalne sječe tri metra drva.

Poslovni objekt MGT Marija Green Tower gradit će se na zelenoj površini u Sarajevu, na Marijn-Dvoru, iza Uniticovih nebodera.

Tihomir Brajković, vlasnik Tibre, MGT-a te brojnih firmi u Federaciji BiH i Hrvatskoj, kojeg je Sud BiH prošle godine osudio zbog utaje poreza na kaznu zatvora od godinu dana i novčanu kaznu od 350 hiljada KM.

Čović na božićnom prijemu govorio o ugroženosti Hrvata.

Korisni savjeti: Povećajte zadovoljstvo u oralnom seksu: Ove poze garantiraju orgazam

Izetbegović: Ako treba ući će se ponovno u krizu.

Danas je tačno 39 dana kako djevojčica Nadin Smajlović nema terapiju u BiH jer su tako odlučili na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

……

Ne tako davno izvjesni bizarni lik poručio je penzionerima: “Vežbajte malo pizda vam materina“ postavši pri tom i medijska zvijezda. Prilično neukusno obzirom na broj onih koji s mizernom penzijom ne mogu vježbati ni vilične kosti, onih čiji dobar dio penzije glođu oni „koji su se snašli“.

Prošlo je nešto malo više od 6 godina od prvih i posljednjih protesta kojima se pokušalo skinuti s grbače sve ovo što više nije ni ekskluzivno ni skandalozno ni korisno. Nešto na šta su moždane vijuge otupile, atrofirale.

Radomir Lazić
Autor 14.2.2020. u 15:43

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija