Jebeš Bosnu koja zemlje nema

Radomir Lazić
Autor 14.2.2020. u 15:43

Izdvajamo

  • Prošlo je nešto malo više od 6 godina od prvih i posljednjih protesta kojima se pokušalo skinuti s grbače sve ovo što više nije ni ekskluzivno ni skandalozno ni korisno. Nešto na šta su moždane vijuge otupile, atrofirale.

Povezani članci

Jebeš Bosnu koja zemlje nema

Državljani arapskih zemalja su u Sarajevu i okolini kupili najmanje 15,3 miliona kvadratnih metara nekretnina ili površinu veličine 2.150 fudbalskih terena. Osim zemljišta na svoja preduzeća su uknjižili i 524 stana.

Pelješki most gradi se punom parom!

Da li je imovina BiH u Hrvatskoj trajno izgubljena?

Bećirović poručio Dodiku: dosta je više!

Breaking news: Dara Bubamara snimila još jedan kućni video

Sjedinjene Američke Države (SAD) uvele su sankcije Špiriću zbog vjerodostojnih informacija o tome da je Špirić “uključen u javnu korupciju”. Na crnoj listi SAD-a završio je zbog ometanja javnih procesa vezanih za rad OSA-e.

Nikola Špirić ostaje na čelu komisije za nadzor nad OSA-om

Ekskluzivno: Ognjen Vranješ, godinu nakon afere s Jelenom Karleušom, progovorio je o njihovom odnosu i zaprepastio sve rekavši da pjevačicu nikad nije volio.

Dugogodišnji predsjednik HDZ BiH Dragan Čović, vlasnik počasnog doktorata Sveučilišta u Zagrebu i koalicijski partner Milorada Dodika, prvo je od prosvjednika bježao, a onda se od njih skrio u središnjici stranke. Na kraju je pobjegao od njih u luksuznoj crnoj limuzini, uz povike da je lopov i gađanje vozila bocama.

“Siguran sam da ćemo zajedno ući u EU do 2025.”, kazao je Čović tijekom susreta s novinarima u Sarajevu.
Predsjedatelj Doma naroda PS BiH Dragan Čović sastao se s predsjednicom Vijeća Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Valentinom Matviyenko, na čiji poziv boravi u službenom posjetu Ruskoj Federaciji.

Ekskluzivno: Oglasio se mladić kog su “otele” dvije djevojke: Neću se vraćati kući nikad

Vrhovni sud Federacije Bosne i Hercegovine odlučio je da će se Ljubi i Bekriji Seferoviću ponovo suditi za smrt Dženana Memića, a otac stradalog Dženana, Muriz Memić poručio je da je to “zločin nad zločinima”.

Hijade ljudi u Sarajevu tražilo pravdu za Dženana i Davida.

Fahrudin Radončić predložio Darka Ćuluma za novog direktora SIPA-e.

Skandalozno: Javila se trudna djevojka iz BiH koja je “otela” mladića

Tačno dvadeset funkcionera u Parlamentarnoj skupštini BiH, Parlamentu Federacije BiH i Narodnoj skupštini RS-a posjeduje u svom vlasništvu imovinu koja se procjenjuje na milion KM i više.

Fikret Dedić je završio u bihaćkom zatvoru Luke zbog nelegalne sječe tri metra drva.

Poslovni objekt MGT Marija Green Tower gradit će se na zelenoj površini u Sarajevu, na Marijn-Dvoru, iza Uniticovih nebodera.

Tihomir Brajković, vlasnik Tibre, MGT-a te brojnih firmi u Federaciji BiH i Hrvatskoj, kojeg je Sud BiH prošle godine osudio zbog utaje poreza na kaznu zatvora od godinu dana i novčanu kaznu od 350 hiljada KM.

Čović na božićnom prijemu govorio o ugroženosti Hrvata.

Korisni savjeti: Povećajte zadovoljstvo u oralnom seksu: Ove poze garantiraju orgazam

Izetbegović: Ako treba ući će se ponovno u krizu.

Danas je tačno 39 dana kako djevojčica Nadin Smajlović nema terapiju u BiH jer su tako odlučili na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

……

Ne tako davno izvjesni bizarni lik poručio je penzionerima: “Vežbajte malo pizda vam materina“ postavši pri tom i medijska zvijezda. Prilično neukusno obzirom na broj onih koji s mizernom penzijom ne mogu vježbati ni vilične kosti, onih čiji dobar dio penzije glođu oni „koji su se snašli“.

Prošlo je nešto malo više od 6 godina od prvih i posljednjih protesta kojima se pokušalo skinuti s grbače sve ovo što više nije ni ekskluzivno ni skandalozno ni korisno. Nešto na šta su moždane vijuge otupile, atrofirale.

Radomir Lazić
Autor 14.2.2020. u 15:43