Linić: Karamarko je najmoćniji čovjek u državi, policija je u službi blaćenja političkih protivnika

Autor 3.7.2011. u 00:26

Linić: Karamarko je najmoćniji čovjek u državi, policija je u službi blaćenja političkih protivnika

SDP-ov zastupnik Slavko Linić komentirao je grubo policijsko postupanje prema šogoru šefa SDP-a Zorana Milanovića, Tomislavu Musiću , kojega je policija satima ispitivala na temelju anonimne prijave u vezi s poslovanjem njegove tvrtke GIM d.o.o.

– Strategija HDZ-a je blaćenje opozicijskih političara. Očito, Polančec je bio u pravu – policija je u službi blaćenja političkih protivnika HDZ-a, to je strategija HDZ-a i to će biti smjer njihove kampanje. Jadranka Kosor želi poručiti naciji: evo, vidite, samo sam ja svetica, a sve drugo su razbojnici – kaže Linić. 

On tvrdi da je ministar policije, »špijunčina« Tomislav Karamarko najmoćnija osoba u državi, jer je s jedne strane ponovno u medije uspio plasirati informacije o tvrtki Milanovićeva šogora, a istovremeno i zaustaviti sve medijske napise o Latinici koja je održana prošlog tjedna i o kaznenoj prijavi koju je tim povodom jedna udruga podnijela protiv Karamarka. 

– Karamarko je čovjek koji kontrolira ovu državu, bogataš koji zarađuje na zloupotrebi svoje funkcije, a nijedan od medija o tome ne piše. Pritom se ne radi o anonimki nego o prijavi koju je podnijela udruga Partnerstvo za društveni razvoj – rekao je Linić.

Tagovi:
Autor 3.7.2011. u 00:26