Ljekari zabrinuti za Nikolićev život

Autor 19.4.2011. u 01:41

Ljekari zabrinuti za Nikolićev život

Stanje lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića je loše, on je na aparatima, rekao je sinoć u Beogradu na skupu pristalica te stranke u parku ispred zgrade Predsjedništva Srbije funkcioner SNS-a Nebojša Stefanović.

“Čuo sam se sa Aleksandrom Vučićem. Nikolićevo stanje je loše, on je na aparatima. Pozdravio je sve koji su došli na skup”, rekao je okupljenima na skupu Stefanović, koji je predsjednik beogradskog odbora stranke.

Zamjenik lidera SNS-a Aleksandar Vučić obišao je sinoć Nikolića u kliničko-bolničkom centru u Novom Beogradu gdje je preksinoć smješten. Nikolić od subote ujutru štrajkuje glađu i žeđu i prema sinoćnjem saopštenju ljekara iz tima koji prati njegovo zdravlje, njegovo stanje je ozbiljno i pokazuje prve znake konfuzije.

Obraćajući se novinarima nakon posjete stranačkom lideru, Vučić, međutim, nije govorio o aparatima niti iznio detalje. Stefanović je najavio da će SNS danas iznijeti preciznije informacije o nastavku protesta u Beogradu.

“Sljedeći skup će najvjerovatnije biti održan u srijedu u 19.00 sati ispred zgrade RTS-a”, kazao je on. Nakon njegovog obraćanja, prisitalice SNS-a počele su polako da se razilaze iz parka ispred zgrade Predsjedništva Srbije.

Na skupu je bilo oko hiljadu pristalica SNS-a koji su se okupili u znak podrške Nikoliću koji od subote ujutro štrajkuje.

Tagovi:
Autor 19.4.2011. u 01:41