Mirjana Pukanić pronađena mrtva u svom stanu

Autor 8.1.2012. u 09:38

Mirjana Pukanić pronađena mrtva u svom stanu

U SVOM stanu u Zagrebu  sinoć je mrtva  pronađena Mirjana Pukanić, bivša supruga ubijenog vlasnika Nacionala Ive Pukanića. Djelatnici zagrebačke policije trenutno rade očevid.

Policija ne želi službeno potvrditi dok se ne obavijesti obitelj

Tijelo je pronađeno nekoliko minuta iza 18 sati, doznaje Index iz pouzdanog izvora, a policiju je alarmirala prijateljica preminule Pukanić.

U policiji o detaljima slučaja ne žele razgovarati dok ne pronađu kćer Mirjane i Ive Pukanića, Saru, koja se nedavno odselila od majke. Službeno priopćenje o smrti stići će tek kada obitelj, odnosno kćer, bude obaviještena o smrti majke.

Na tijelu nema tragova nasilne smrti

Doznajmo i da je odmah, nakon pronalska tijela alarmirana Hitna pomoć koja je stigla vrlo brzo. No, nesretnoj Mirjani nije bilo  pomoći.

Tijelo je nađeno u zagrebačkom stanu na adresi Ilica 107. Prema prvim neslužbenim rezultatima istrage isključeno je ubojstvo s obzirom da na tijelu nisu nađeni tragovi nasilne smrti. Vještak sudske medicine koji je također pozvan na očevid trebao bi utvrditi uzroke smrti.

Na očevidu je i županijska državna odvjetnica u Zagrebu, Željka Pokupec.

Sudilo joj se zbog narkotika

Podsjetimo kako je Mirjani Pukanić sudilo zbog posjedovanja 15,4 grama kokaina, a u ožujku ove godine Županijski sud u Zagrebu ukinuo je oslobađajuću presudu Općinskog kaznenog suda i naredio pokretanje novog procesa.

Mirjana Pukanić u prosincu 2009. je oslobođena optužbi nakon što je utvrđeno da se ne može dokazati da je kokain bio njen. Pukanić nije poricala da je konzumirala kokain, ali droga je u stanu pronađena 15 dana nakon što je odvedena na psihijatriju, a za to vrijeme su u stanu bili njen pokojni suprug, njihova kći i domaćica.

Poznato je kako je Mirjana Pukanić imala zdravstvenih problema prije svega psihičkih. Dio medija pisao je i kako je ovisna o narkoticima.

Index.hr

Autor 8.1.2012. u 09:38