Muke po Dodiku: “Potjernice” za “Laktaškim klanom” i u drugim gradovima RS-a

tačno.net
Autor/ica 3.8.2013. u 07:38

Muke po Dodiku: “Potjernice” za “Laktaškim klanom” i u drugim gradovima RS-a

Plakati s porukom “Stop kriminalu i korupciji” kao i prošlog mjeseca u Banjoj Luci i u ovim gradovima tragaju za “najzloglasnijim klanom u Evropi”.

Kao i ranije vođom klana je imenovan predsjednik tog entiteta Milorad Dodik, na plakatu nazvan Mile Ronhil, vladika Grigorije kao duhovni vođa klana, Dodikov savjetnik Slavko Mitrović, Slobodan Stanković, vlasnik preduzeća “Integral inženjering”, Milenko Čičić, vlasnik privatne firme “Kaldera”, Ljubomir Ćubić, vlasnik “Niskogradnje”, Miloš Čubrilović, zvani Čubri, šef Dodikovog obezbjeđenj i Budimir Stanković zvani Budo.

Kako piše portal Istinito.com, njima su fotografije plakata i ovog puta stigle na e-mail, kao i prošlog mjeseca. Nakon što je prošlog mjeseca ovim plakatima oblijepljena Banja Luka u javnosti se digla prašina, a policija je privodila na saslušanje studente te je na razgovor pozvan i urednik ovog portala i magazina Respekt! Željko Raljić koji je odbio reći s koje mail adrese su im poslane fotografije. Policija je tada naložila Raljićun da je dužan da sačuva elektronske podatke koje je dobio i najavili mogućnost izuzimanja računarske opreme.

tačno.net
Autor/ica 3.8.2013. u 07:38