NAKAZE

Ivo Anić
Autor/ica 30.8.2017. u 10:04

Izdvajamo

  • Što smo to mi svi onda za vas koji mislimo drugačije? Vaše roblje? Uznici? E i jesmo! I to da nevolja bude veća od onih nakaza koje nemaju vašu moć, ali imaju vašu zaštitu.

Povezani članci

NAKAZE

Sve što imate od mene moj je prezir. Prezir i nada da ću jednom ipak otići iz ove bare, ove jame, kace, ovog užasa kojeg nazivate državom, ove parade idiotizma i kiča i da ću vas sve lijepo pozdraviti sa starohrvatskim pozdravom: Idite u tri pičke materine!

Iskreno žao mi je i polako mi ide na kurac što uvijek ja moram biti ta nesretna pizda koja vam se obraća, dok stotine tisuća meni sličnih pizda šute, ali ne mogu „kontra“ sebe, ja da šutim ja bih “puka”, a možda više nije ni to, jednostavno me više boli kurac, ispasiran sam do te mjere da mi se živo jebe i za vas i za one koji će ovo pročitati, lajkati, drkati nada ovim tekstom ili mi prijetiti mrakom, kamom, na što sam ionako već navikao. Ništa mi to vjerujte dobroga donijelo nije u ovoj nedođiji koju još samo vi zovete zemljom, uređenom državom, kakogod. Ništa dobra ponavljam, doli hrpe problema u kojima sam, kao uostalom i onih stotine tisuća što šute, i u kojoj ja više ne vidim sebe, svoju familiju, prijatelje – nikoga normalnog da tu bude!

I ja se mislim kako do prvog prehraniti obitelj, kako preživjeti u ovom strašilu od zemlje koja je kao pijavica, a vi ste pijavice, strašila moja, moralne i svakakve druge nakaze, pijavice koje nam sišete krv, pijavice koje nemaju niti toliko srama kada već parazitiraju i kada već rade to što rade, da nas barem ostavite na miru. Sada hoćete i da podstanari budemo u svojim domovima, malo vam je što smo vaše roblje, hoćete nam uzeti i krov nad glavom mater vam jebem?

Da nam ostavite prošlost, djedove da počivaju u grobovima. One iste djedove koji su gazili takve ljudske nakaze kao što ste vi. Da nam ne sramotite te časne starine koje se okreću u grobu kada vide pičke od unuka kako šute dok im stavljaju ustaške ploče u Jasenovac! Ej u Jasenovac! Pa pička vam materina što ne stavite Zieg Hell, isti je kurac, što ne pokrenete peći, Jasenovac više ne radi, valjda vas to jebe? Imate li barem zrno ljudskosti za toliko nevinih ljudi, djece što su stradala tu? Samo romske djece 19 000, pizda vam materina bolesna.

I kako se samo kotite? Iz dana u dan vas je sve više i više. Iz izbora u izbore samo se replicirate, samo se množite kao jebene gnjide što zapravo i jeste. Pa ste se nakotili u hramovima, pa ste se ukotvili na državnoj sisi, pa ste svi fino obučeni, uglađenih manira, sa rukom na srcu, u prvim redovima u crkvi. I za vas smo svi mi neprijatelji. Koji ovu nakaradu od zemlje drže nakaradom, a vas nakazama. Što je i normalno.Jer da je obrnuto vi bi bili što ste bili i u Jugoslaviji, bauštelci, bageristi i šoferi, a ne ministri.

Nakaze ste.

Jebene nakaze. Dok škropite oltare i križeve, vaša lica su nakazna, vaše glave su zašiljene, a vaše šije ne mogu više u ovratnike. I svi imate istu mantru. Isti jebeni obrazac kojeg ponavljate kao papige. Svi ste kao ustaše. Pa to i jesu bile nakaze, malo teže nego što ste vi. I te nakaze naši su djedovi gazili, jer nisu imali posla s ljudima već sa životinjama, sa jebenim nakazama koje su djeci odvaljivale glave maljevima, klale i ubijale, palile sela, a u isto vrijeme bili onaj talog ovog naroda, ono najniže smeće, sluge i psi okupatora. Njegovi janjičari. Krvoloci.
I sada bih ja trebao šutjeti, svu svoju povijest, povijest svoje familije prebrisati, pljunuti na nju?

Zbog koga? Zbog vas pičke jedne? Sluge ste bili i ostali, sluge stranim porobljivačima i danas kao i onda im kupite mrvice sa stola i zahvalno ih gledate dok vas ignoriraju, šutiraju nogama i govore vam prezirno da ste zadnje smeće. Što i jeste, pička vam materina fašistička. Zadnje smeće i talog ovog naroda, a kao prava govna isplivali ste u vremenu poplave, poplave idiotizma, poplave bahatosti, poplave debilizma, kada svaka budala sebi uzima za pravo da istupi u javnost i pljune ovaj narod u lice, da mu se naruga. Jer vas je pustio da radite transvestiju nad njim. I sutra planirate ponovo dizati bune, uzimati plinske boce i zastrašivati ovaj izgubljeni, rezignirani narod koji je dopustio da plaća, ponavljam, plaća vaše smeće kojiom ga dojite sad već godinama, što na državnoj praonici mozga koja besramno revidira povijest kao da smo neuki, kao da nikada u školi nismo bili, knjigu pročitali, kao da nemamo jebeni History Channel?

Nakaze ste.

Ružni ste, sva bijeda vaše duše licemjerne, prodane, ulizničke vidi vam se na licu. Ružni ste, svi od reda, i neću griješiti dušu da vas svrstavam u tor ili narod, ne zanima me iz koje ste pripizdine došli, ispod kakvog kamena izašli, ali vi sa mojom generacijom odrasli niste. Vi ste šljam. I vi ste ministri, vi ste premijeri, predsjednici, tajnici, svaka pička materina vi ste, vi ste biskupi, vi ste svaki kurac što mu je ova nesretna Hrvatska na srcu više nego meni koji jedva preživljavam u noj i nastojim da mi djeca odrastu u kakve – takve ljude u ovoj jebenoj ludari koju samo još vi nazivate zemljom. Jer ovo nije zemlja. Ovo je ludnica, ali ona totalna, bez doktora.

Ma jebem vas, vas i nju koliko je duga i široka, kada nema pravde,nema istine, nema časti, nema poštenja, nema jebeno ničega, doli vas nakaza koje trpimo iz dana u dan i gledamo iz jutra u jutro s kojom bolesnom pizdarijom nas mislite danas počastiti. I ljetujete, ronite, na svakoj ste bolesnoj pički materinoj punoj kiča i besmisla, idiotskih parada sa još idiotskijom ikonografijom, na dernecima, razdrljenih košulja ljubite Lijepu Vašu koja vam je sve dala, da imate sve, a ne radite ništa.

Jer ste nakaze. Pijavice. Krvopije. Koga boli kurac što ste vi stisnuli dupe prije trideset godina? Stisnulo ga je pola moje generacije! Pa što? Što bi vam mi sad do groba trebali pušit kurac zbog toga? Ma jebite se, koliko ste dugi i široki! I te vaše bolesne opsjednutosti, kako svi moramo bespogovorno voljeti vas i vaš uradak od zemlje? Niti volim zemlju, niti volim zastavu, himnu bilo čiju i bilo kakvu. Anarhist sam i kao takav ću i umrijeti. I što sam ja onda za vas domoljube? Što smo to mi svi onda za vas koji mislimo drugačije? Vaše roblje? Uznici? E i jesmo! I to da nevolja bude veća od onih nakaza koje nemaju vašu moć, ali imaju vašu zaštitu.

E te tek maloumne nakaze trebate vidjeti. Sva ta sitna kukavelj sa vašim stranačkim iskaznicama, sav taj ljudski jad i bijeda koji oštri svoj mali kurac nad nama, zadnjim radnicima ove zemlje, e to tek trebate vidjeti. Onaj je najbolji primjer. Što ste mu sredili milijune da čisti vaša ministarstva, a on samohrane majke nije platio što su sve to čistile za njega mjesecima bez dana odmora, pauze ili normalne satnice. Ili onog gazde što mu radnice peru auto po snijegu.

E to su tek nakaze. Ali samo male nakaze, pod zaštitom vas, velikih nakaza. Ponavljam, ništa ovo meni u životu dobra donijelo nije, niti više radim, niti više pišem, niti više imam za koga, niti protiv koga. Svi oni koji vam se predstavljaju kao vaša zadnja nada, borci za pravdu,slobodni mediji koje morate čitati, sise i guzice, isto su nakaze, još gore od ovih nakaza koje vas uglađeno, fino, s gospodskim manirima jebu u mozak.

Sve što imate od mene moj je prezir. Prezir i nada da ću jednom ipak otići iz ove bare, ove jame, kace, ovog užasa kojeg nazivate državom, ove parade idiotizma i kiča i da ću vas sve lijepo pozdraviti sa starohrvatskim pozdravom:

Idite u tri pičke materine!

Ivo Anić
Autor/ica 30.8.2017. u 10:04