(Naplaćeni oglas)

Petar Fehir
Autor 20.12.2018. u 10:12

(Naplaćeni oglas)

Na temelju (svakog) člana HDZ-a, a u suradnji s HDZ Vladom i HDZ Saborom Republike Hrvatske, HDZ BIH donosi:

PRAVILNIK

o izborima za člana Predsjedništva Republike BIH iz redova hrvatskog naroda, u daljem tekstu hrvatskog člana Predsjedništva.

Uvjeti:

Hrvatski član Predsjedništva može postati visoko kvalificirani Hrvat, ne samo po nacionalnosti, već po svojim vjekovnim, vjerskim i političkim uvjerenjima.

Hrvatski član Predsjedništva mora biti zadojen nacionalizmom, šovinizmom i vjeran učenju katoličke crkve u Hrvata.

Hrvatski član Predsjedništva treba biti isključiv, netolerantan, protiviti se pravu na pobačaj, na zaključenje braka istospolnim zajednicama, kao i pravu na udomljenje djece istih.

Hrvatski član Predsjedništva će se kao fol zalagati za jednakopravnost svih građana BIH, u u stvari će se voditi isključivo interesom nacionalnog korpusa BIH Hrvata, kao i nacionalnim interesima vlasti Republike Hrvatske, na osnovu Deklaracije o položaju Hrvata u BIH.

Hrvatski član Predsjedništva će s indignacijom odbijati odgovornost za sve zločine počinjene u ime i od predstavnika hrvatskog naroda, kao i postojanje logora hrvatske vojske u vrijeme ratnih sukoba.

Hrvatski član Predsjedništva će odavati počast i prigodno slaviti sve osuđenike za takozvani ratni zločin počinjen od strane hrvatske vojske u BIH.

Hrvatski član Predsjedništva će s indignacijom odbijati takozvanu činjenicu o takozvanom planu o takozvanoj podjeli takozvane BIH, na osnovu Deklaracije o položaju Hrvata u BIH.

Hrvatski član Predsjedništva neće biti persona non grata u područjima s pretežno hrvatskim stanovništvom.

Hrvatski član Predsjedništva će aktivno surađivati sa srpskim članom Predsjedništva, a u cilju da se spriječi bilo kakva izgradnja građanskog društva u BIH.

Hrvatski član Predsjedništva može biti i osoba koja je osvjedočeni kriminalac ukoliko u potpunosti ispunjava prethodno utvrđene kriterije
Hrvatskog člana predsjedništva predlaže HDZ BIH u konsultaciji s HDZ-om RH, a za njega pravo glasa imaju svi članovi HDZ BIH i dopisni članovi HDZ RH. Recipročno, članovi HDZ BIH imaju pravo glasati na izborima za Predstavnike vlasti iz HDZ-a u RH.

Ovaj pravilnik je davno stupio na snagu, samo neki za njega kao nisu čuli, a neki se prave da to ne znaju.

Petar Fehir
Autor 20.12.2018. u 10:12