Nije šala

Autor 19.2.2013. u 17:06

Nije šala

Nije šala! Ljudi, ovakvi kakvi su danas, nastali su u srcu Srbije, tvrde naučnici, i to sasvim ozbiljno! Naime, komadić lobanje hominida, star pola miliona godina, pronađen u pećini Mala Balanica u Sićevačkoj klisuri promenio je način na koji se shvata evolucija naše vrste.

Naše otkriće

Dok su u zapadnom delu Evrope u to vreme praistorije živele horde homo erektusa (neposredni preci naše vrste), koji su se kasnije razvili u neandertalce, Srbiju su naseljavali erektusi, od kojih su nastali homo sapijensi.

Istraživanje objavljeno u žurnalu Plos one vodili su Vilijam Rink sa univerziteta Mekmaster u Kanadi i međunarodni tim stručnjaka pod vođstvom profesora Dušana Mihailovića s katedre za arheologiju Univerziteta u Beogradu i Mirjane Roksandić, koja predaje na Univerzitetu u Vinipegu u Kanadi.

Fosil dela donje vilice pračoveka star je između 379.000 i 525.000 godina. Na ovom fosilu nema tragova neandertalskih crta, i to je ono što ga čini toliko bitnim. (Neverovatno arheološko otkriće: Prvi čovek je živio u Srbiji, 18.02.2013. Vestinet.rs)

Prvi čovek je bio pra-Srbin i to je sada  naučna činjenica u koju više ne može biti sumnje. Ono jeste da je bilo ovakvih i sličnih teorija u prošlosti, to jeste sa kraja prošlog veka, no ove teorije nikada nisu bile naučno dokazane te su zato bile nepravedno odbačene, a i ismejane od strane Zapadnog lobija. Da li će se neko setiti da rehabilituje čuvenu astrološkinju Milju Vujanović koja je tvrdila, na primer, da je Japan srpska zemlja (Ja-pan u stvari znači ja – Panonac, a pošto je Panonija srpska onda nema  razloga da i Japan ne bude naša zemlja) a da su Japanci Srbi samo što su se malo fizički deformisali (smanjili se, požuteli  i oči im se nešto iskosile). Problem je u tome što je gospođa Vujanović bila samo astrološkinja, a da je bila arheološkinja (‘bem ti ovaj rodnoravnopravni novogovor) sigurno bi mogla da iznese konkretnije dokaze i na licu mesta,  u srpskom Japanu, dokaže pravo poreklo ovog ostrva. No, dokazaćemo mi njima (Japankama i Japancima) da smo sunarodnici samo da se malo više angažuju ovi naši arheolozi, a onda, brale, kada se mi ujedinimo ima ceo svet da se zabrine…  Srpska Tojota, pa naš Sony, pa brzi vozovi, suši pod saćem, bela vešalica na japanski način, ma idi bre… Naši Japanci imaju samo da rade  kao i do sada, to im nećemo braniti, a mi ćemo im dozvoliti da koriste naše sirovine, kako prirodne tako i one političke… Mnogo se brat Japanac ućutao na svetskoj sceni, mislim vojno-politički, a jaki su ko zemlja… Pa što ih mi ne bi malo pogurali i pružili im svoju logističku pomoć, ma osvojili bi u cugu sve zemlje koje su vekovima pripadali japanskom carstvu… A kada bi još ujedinili japansko carstvo i naše carstvo Dušanovo, pa to bi bila najveća i najjača država, kao i ekonomija, na svetu. Ide nam ova arheologija od ruke, kao i istorija uopšte, samo da ovi sa Zapada to konačno shvate i prihvate činjenice, a ako ne žele da poslušaju faktografiju,  e onda će slušati oluju,kamikaze, a bogami i cunami, i biće jauk i škrgut zuba…

A što mi je drago zbog Hrvata… Hehehehe, ima sada da pocrkaju od muke…  Kada se samo setim njihovih smešnih teorija: te mi Persijanci, pa smo Iliri, pa Etrurci, pa onda Maje, Asteci, bože ti sačuvaj. Problem je bio u tome što kada bi god hrvatski “stručnjaci” malo više zagrebali u poreklo Hrvata uvek bi došli do Srba, a to im nije baš išlo u prilog. Kako dokazati originalno poreklo Hrvata kada je Srbin pra-čovek, to jeste prvi pravi čovek na zemlji i to ne bilo gde već u samoj Srbiji što nam govori da je Srbija  prva zemlja na svetu ili majka svih država, pra-država… U Srbiji je potpisan prvi društveni ugovor između pra-Srbina i pra-Srbije gde je konsenzusom odlučeno da Srbin Srbinu ne može biti vuk i da samo sloga nas spašava. Društveni ugovor je napisan na pra-pismu ćirilici i čuva se u manastiru Hilandar, a ko ne veruje put pod noge pa se uverite i sami. Da li je sad čudno što su Hrvati hteli da dokažu da je ćirilica njihovo autentično pismo? Kada bi to dokazali onda bi oni preuzeli primat pra-naroda, ali to su jalovi i smešni pokušaji kojima se Hrvati samo brukaju. Malo je poznata činjenica da su poslednji požar u blizini Hilandara izazvali upravo Hrvati želeći da unište dokaz o pra-srpskom poreklu, ali na njihovu  žalost Bog je poslao veliku kišu i spasio svetinju.  Džaba vam bilo sve što pokušavate, Bog čuva Srbiju, a sada i celokupna nauka staje na našu stranu. Mi smo uspeli da ujedinimo teologiju i nauku, srednji vek i renesansu, Svetog Savu i Prosvetiteljstvo, Nikolu Teslu i božansku energiju… Mi smo naučno dokazani, a Bogom izabrani! Amin.

Foto: zzgluposti.blogspot.com

Autor 19.2.2013. u 17:06

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija