Oprost za ubice

Autor 26.1.2012. u 22:07

Oprost za ubice

Veće Apelacionog suda u Beogradu donelo je konačnu presudu za ubistvo Brisa Tatona, kojom su kako saznajemo prepolovljene kazne četvorici prvooptuženih da su bili osuđeni prvostepeno kao organizatori.

Đorđe Prelić i Dejan Puzigaća, bili su prvostepeno osuđeni na 35 i 32 godine zatvora , ali su im kazne sada smanjene na 15 i 14 godina zatvora. Oni su u bekstvu od ubistva Tatona septembra 2009 i za njima je raspisana međunarodna poternica.
 
Kazne su prepolovljene i Ljubomiru Markoviću zvanom Kića i Ivanu Grkoviću, koji su prvostepeno u Višem sudu u Beogradu osuđeni  na po 30 godina zatvora.

 Veća Apelacionog suda je donelo odluku da se kazne prepolove i ostalim optuženima. (Blic, 26.01.2012. – Prepolovljene kazne ubicama Brisa Tatona)

Još jedna pobeda srpskog pravosuđa! Ubicama se oprašta na pola, odlučilo je veće Apelacionog suda u Beogradu. Bravo!!! Čemu onda  hapšenje navijača-huligana  koje se, eto, vremenski poklopilo sa ‘oprostom’ Apelacionog suda? Pa sud im i onako, ako ih i okrive za nasilničko ponašanje, već pola prašta. Čemu nama sudstvo uopšte?

Tagovi:
Autor 26.1.2012. u 22:07

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija