Ovo su žrtve čekale godinama: Ratna huškašica Dijana Čuljak sa lisicima na rukama

tačno.net
Autor 9.3.2013. u 09:44

Ovo su žrtve čekale godinama: Ratna huškašica Dijana Čuljak sa lisicima na rukama

NAKON noći provedene u policijskom Uskoku (PNUSKOK), Dijana Čuljak,  ratna  huškašica, te simbol novinarske neprofesionalnosti, jutros je dovedena na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu, vezano uz aferu Core Media, u kojoj je njeno ime proteklog mjeseca “isplivalo” među imenima osumnjičenika.

Zloglasna novinarka HTV-a privedena je sinoć u Zagrebu pod sumnjom u počinjenje kaznenog djela sprječavanja dokazivanja.

Hoće li nakon ispitivanja pred suca istrage na zagrebački Županijski sud, ostaje da se vidi. Evo što je za Media servis rekao njezin odvjetnik Gordan Preglej: “To je zasada preuranjeno reći, jer o tome ne odlučujemo mi, nego Državno odvjetništvo. Hoće li DORH nakon toga što ona da izjavu uopće zatražiti određivanje istražnog zatvora ili ne, to mi je sada teško reći”, kazao je Preglej.

Čuljak je krajem veljače već ispitana kao osumnjičena u aferi Core Media zbog koje se sudi bivšem direktoru programa Nove TV Siniši Svilanu, a u kojoj je među ostalima osumnjičen i njen bivši suprug Vladimir Šelebaj, kojeg se sumnjiči za nezakonito izvlačenje više od 16 milijuna kuna iz producentskih tvrtki Core Media i Media Spot.

tačno.net
Autor 9.3.2013. u 09:44