Paukova mreža laži

Slobodan Dukić
Autor 7.7.2017. u 17:48

Izdvajamo

  • Zemljo otvori se! Petrušićevoj priči koja zaudara od laži ne veruju više ni srpski zvaničnici kojima je dao papire o "pripremi podvale u Srebrenici". Daleko od toga da im ne odgovara njegova tvrdnja da u Srebrenici nije bio genocid. I oni na sva usta govore isto. Ali baš da im advokat bude ovaj đubretar sa deponije laži, ne ide. Lak na peru napisao je sto hiljada stranica dokumenata o svojim otkrićima. Na polzu i korist svog pajdaša Alexandra Dorina, brata lažova i pisca knjige Srebrenica, jedna laž. Njihova imena biće zapisana u istoriji ljudskog besčašća velikim slovima. Paževa Ljiljane Bulatović, vešerke Mladićevih krvavih gaća.

Povezani članci

Paukova mreža laži

Foto: Informer.rs

U osam grobnica Batajnice nađeno je 15 leševa iz Vukovara i sedam iz Srebrenice. Čuvani u hladnjačama pre nego što su tamo pokopani. Nedirnuti truljenjem. Skrajnut od razuma, ovako govori u ekskluzivnom razgovoru za tiražni beogradski dnevnik Večernje novosti, Jugoslav Petrušić, alijas Dominik. Bivši špijun i kontrašpijun. Za neke u Srbiji čuvar najvećih tajni sveta. Član tzv. grupe Pauk. Dobro podmazan novinarskom natuknicom Vi kategorički tvrdite da u Srebrenici genocida nije bilo, ovaj trulež od čoveka – pauk rugalica odvalio je, kao iz topa, da se još 1993. godine znalo za diverziju u Srebrenici. Moralna nakaza reći će još da je onako iz vazduha prebrojao samo 484 leša oko grada mučenika. Pedantni knjigovođa laži. Dobrodošao ovdašnjim fašistima. Baš uoči komemoracije 11. jula u Potočarima. Bakljonoša koji će raspaliti požar “istine i skinuti krivicu sa srpskog naroda”.

Sažeto, ispovest Dominika iliti Pauka, u tekstu Soroševi plaćenici prebacivali leševe u Batajnicu, glasi: Lično sam srpskom obaveštajcu pukovniku Marku Lugonji i Živku Kuliću, savetniku Slobodana Miloševića, osmog novembra 1994. predao dokument da se sprema velika podvala u Srebrenici. Neshvatljivo mi je da se ceo establišment srpske vojske našao potom u tom gradiću, tog jula 1995. godine kako bi se “slikao” … Da se sprema diverzija u Srebrenici znalo se još 1993. kad je grupa Franca Kosa i Dražena Erdemovića, koji su tada ratovali za Hrvate, iz Tuzle trebalo da bude ubačena u Srebrenicu i da napravi krvavi pir. Nisu uspeli 1993. i pojavili su se 1995. Takođe, bio sam u helikopteru sa pomoćnikom šefa francuske obaveštajne službe, od 13. do 19. jula, koji je “pretresao” 38 kilometara borbi oko Srebrenice i prebrojali smo i slikali 484 leša na više lokacija, koji su tu namerno ostavljeni. Iste te slike imaju i u NATO. To nije genocid…Zbog toga što me je Matić (Goran Matić, ministar informisanja u vladi SRJ prim. s.d.) okrivio za genocid u Srebrenici marta 2012. prijavio sam se sudu u Sarajevu i pojavio se na procesu protiv Franca Kosa. Moje svedočenje je već drugog dana zatvoreno za javnost, a optužnica nikad nije ugledala svetlost dana. Čak ni Kos nije osuđen za genocid nego za ratni zločin. U Haagu sam proveo četiri puta po četiri dana 2002. i pošto sam im pokazao dokumentaciju koju posedujem – izbacili su me.

Ordinarna belosvetska bitanga J.P. iliti Pauk laži, najavljuje “uskoro punu istinu o Markalama”: Znam kako su te diverzije funkcionisale u Bosni. Uvek su umešani jedan Francuz i jedan Holanđanin. A takav “srpski zločin” su eksploatisali prvo Amerikanci i Englezi… Ekspertizu Markala 1 i 2 radiću veoma skoro. Stručni deo posla radiće balističari iz Amerike, Kine, Indije i verovatno Izraela…Ovaj lunetik dodaje da će rasvetliti tajne srebreničkih i batajničkih grobnica i tako skinuti omču koju su, kako kaže, zauvek hteli da namaknu srpskom narodu Soroševi plaćenici. A da je to Soroševo maslo postoji dovoljan broj ljudi u svetu koji će to potvrditi.

Zemljo otvori se! Petrušićevoj priči koja zaudara od laži ne veruju više ni srpski zvaničnici kojima je dao papire o “pripremi podvale u Srebrenici”. Daleko od toga da im ne odgovara njegova tvrdnja da u Srebrenici nije bio genocid. I oni na sva usta govore isto. Ali baš da im advokat bude ovaj đubretar sa deponije laži, ne ide. Lak na peru napisao je sto hiljada stranica dokumenata o svojim otkrićima. Na polzu i korist svog pajdaša Alexandra Dorina, brata lažova i pisca knjige Srebrenica, jedna laž. Njihova imena biće zapisana u istoriji ljudskog besčašća velikim slovima. Paževa Ljiljane Bulatović, vešerke Mladićevih krvavih gaća.

Slobodan Dukić
Autor 7.7.2017. u 17:48