Pizda ko izda

Ivo Anić
Autor 11.5.2016. u 09:22

Izdvajamo

  • A on je bidan ka i ja samo pizdu vidija i samo mu je ona bila na pameti. A za takvu bi i ja, virujte mi sve druge napravija pizdama. I reka bi svima u facu, jesan, napravija san vas sve pizdama i opet bi. Opet bi sve isto, samo da pištolj od nafte uguran u taj rezervar. Dok se MOL okriće na brujet.

Povezani članci

Pizda ko izda

Kako ne izdat nacionalni interes kad bi izda i Isukrsta na križu zarad nje? A u takuinu samo sto kuna. A ona oće MOL-a, pa MOLA vrag ga odnija i MOLA i koga izmisli. Pa se sitiš da Vaso ima broj od onog maloga šta šverca naftu i ribu. Pa joj daš sto kuna i broj od maloga. A mali naš, duševan, zaposlija ga Vaso u vodovoda da ne krade naftu na pumpi. Uvatilo ga prošli misec kako uliva u golfa trojku. Štaš, dica ka dica. Nije za dicu ozbiljan posa. I Vaso dok si reka Franjo sve sredi. 

A svitu moj dobri i pošteni šta san se danas pokaja nisan odavno tako. Kleka san isprid Sv. Uršule i plaka ka malo dite. Toga dobroga i poštenoga čovika ja san dvi pune godine pljuva ka kočijaš, e kurvin sin je vaki, kurvin sin je naki, najveće zlo šta je moglo udarit ovi napaćeni narod, e minja mi povijest, e uči mi dicu niku svoju isčašenu. Šta ja sve ton mirnon i pitomon čoviku nisan izgovorija. Smeće od čovika, izdajnik kakvog svit nije vidija, lupež, beštija i nema te riči kojon ga se nisan dobacija. A lipo su mi govorili pametniji i stariji, uvik stani na balun, učini fintu, pregled igre je najvažniji. Uvik se okreni prema balunu i pogledaj neprijatelja u oči, i on ima igru samo je tribaš pripoznat i nikad onoga kontra sebe ne drži za gorega od sebe dok ne vidiš kakve su mu finte, sa kojon nogon igra i zašto igra. Za publiku oli za taktiku. A ja san ka cipal zagriza za prvu jerbo ne čitan Glorije ka šta mi žena čita i moran priznat da ću počet. Od danas u barbira samo čitan Gloriju i Moju Tajnu. Jerbo da san čita onda bi je sto posto vidija i sve bi razumija u isti moment. Sve bi mi bilo jasno kad bi je vidija.

Ja san mislija da je on po mojoj teoriji oni šta više voli muškiće, oni šta je dobro sakriven jer san ja razvija teoriju da moreš bit fašista samo ako prikriveno voliš muške. Zbog te teorije je kriv jedan desno orjentirani na mom poslu šta me uvik pipa i voli mi se stvorit iza leđa. Ja san poznat po takvin teorijama koje se uvik pokažu ka neosnovane ali šta ću, takav san i ne moren se prominit. Ja san to i o njemu mislija dok nisan danas vidija nju. A kad san je vidija noge su mi se osikle. Izdajnik? Ja bi radi takve ženske izda Hrvatsku bar deset puti, izda bi je svaki dan, proda bi sve strateške i nacionalne interese, sve bi učinija tovarima i za njenu ljubav kleka, jebeš zemlju, jebeš državu, jebeš narod, jebeš branitelje, jebeš sve. Ja bi izda sve šta se more izdat. Sve bi napravija prijatelje budalama, sve šta su u mene gledali ka u Boga, sve šta se nisu smili kandidirat, pisnit, sve bi ih ja lipo izda radi nje. I ko mu more reć rič?

Ja mogu samo zamislit kako mu je bidnome bilo. To more dobro zamislit svaki mmuškić u Split. I ne mora mu bolja polovica imat crvenu kosu da bi naglasila vatrenost. U nas, u Split naše žene naglašavaju sve, a kamo li vatrenost. Evo sidite lipo u Zagreb popit kafu. Njanci nećete muvu čut. Svit lipo muči, čita novine, a žene se tiho razgovaradu, tipkaju na mobitel oli gledaju momčiće. A u Split? Muko Isukrstova. Čuješ i onu na dnu rive kako viče. Sve viču! Di god da sedneš, di god da se lipo smistiš za odmorit samo vika i galama. Zato ga razumin jer san ka i svako muško slab na takve jake, samosvjesne žene koje viču, koje beštimaju i koje naglase da su vatrene i bojon kose. I mogu zamislit kako mu je bidnon bilo, skoro ka i meni svaki dan. A mislin da će se puno vas nać u ovoj priči i da ćete ga razumit, ka ljudi, ka muški, ka jebači.

„Daj mi šoldi iden kupit MOL-a za obid!“

Taman si lipo sakrija zadnji sto kuna za kladionicu jer igra Leicester kontra Bilića pa ti je gušt gledat i beštimat, taman si mislija da će izać i da te neće pitat ali jebiga, teško je od takvi ženski bilo šta sakrit.

„Jel triba baš bit MOL? Moreš li uzet srdela, oli gavuna pa pofrigaj. Eto ako te nije o glavu baš sad izać, ako pojdeš oko podne moreš kupit punu kesu za desetak kuna.“

„Ma Bogati, tribala bi u podne da me opali sunce, da mi se razlije šminka, da izgledan ka mona. Pa da se one moje štrace nasite kako kupujen ribu u podne, da imaju šta ćakulat cili dan. Muž predsjednik najveće stranke u Hrvata, a ona bidna ka zadnja sirotinja tuče se šta ni maške ne bi izile.“

„Vrag ga izija škrta, vrag mu sriću odnija onako nešesnon, e rekla je dobro moja baba, Bog joj da pokoj, ne viruj ćerce muškome koji izgleda ka jazavac!“

„Eto to bi tija da mi govore? Kad san zadnji put kupila postole? Kad san sebi uzela bokun robe? Odan ka štraca! Ka zadnja sirotinja. Odma da si izvadija pare. Jebe me se odakle. I da znaš od kad se družiš sa onon monon od Vase skroz si popizdija, skroz si mi sumnjiv. Teretana u dvi ure po ponoći. Ma vidi kurca. Normalno kad odan bidna ka zadnja štraca, više me nećeš ni da pogledaš, više nemaš vrimena ni po ure za mene. Kad smo zadnji put razgovarali ka muž i žena? Kad? Samo buljiš u teletekst oli si na mobitelu sa onin svojin pizdunima.“

„A lipi su ti prijatelji! Lipo si ih uvalija. I sad budalo kad si ih sve zaposlija, kad si svima da kruv sad će ti okrenit leđa. Misliš da ja ne znan, misliš da ne čujen šta ti govore iza leđa? E Kim Sung, e diktator, Drug Tito je bija pizda prema njemu, sve oće sebi, sve prisluškuje, ucjenjuje, svi drću kad ga vide. SEBE! SEBE si jedinoga stavija ka kandidata za predsjednika. Pa di ti je bila pamet? Jesi moga platit kojeg narkomana da ti bude protukandidat? Dovest kojega maćanoga sa sela šta čuva ovce? To se nisi sitija. I sad lipo frajamo. E ručak, večera, restorani, poslovni put vamo, poslovni put tamo. A ja? Gledaj ti bidna Hurema i plači. Plači nad svojon nesriknjon sudbinon!“

I šta bi ti ka čovik sad moga reć? Kako ne mišat poslovno i privatno? Kako kad ti takva žena plače i lupa loncima po kužini? Kako pitan ja vas? Kako kad ti srce puca od tuge, a i straj je vrag jer zna potegnit i nož, uzest onu sataru šta je donila u dotu od ćaće mesara. Kako pitan ja vas. Kako ne izdat nacionalni interes kad bi izda i Isukrsta na križu zarad nje? A u takuinu samo sto kuna. A ona oće MOL-a, pa MOLA vrag ga odnija i MOLA i koga izmisli. Pa se sitiš da Vaso ima broj od onog maloga šta šverca naftu i ribu. Pa joj daš sto kuna i broj od maloga. A mali naš, duševan, zaposlija ga Vaso u vodovoda da ne krade naftu na pumpi. Uvatilo ga prošli misec kako uliva u golfa trojku. Štaš, dica ka dica. Nije za dicu ozbiljan posa. I Vaso dok si reka Franjo sve sredi. A ti lipo sritan. Ona je izašla ka furija, ti si lipo uzeja čips i smoki i ka čovik otvorija ledenu pivu. Bilić gubi, a tebi na listiću hendikep.

Pu, jeben ti sriću kurbu. I šta ti ostaje, šta te tješi? Tješi te to da će ona kad se vrati bit sritna. Da će kupit te postole i da će pofrigat MOL-e jerbo drži dijetu pa da će ti kad dica odu vanka pokazat prston da dođeš u postelju.

Hrvatsku?

Ma izda bi Ćaću rođenoga, a kamo li ne Hrvatsku!

A svitu moj dobri i pošteni šta san se danas pokaja nisan odavno tako. Kleka san isprid Sv. Uršule i plaka ka malo dite. Toga dobroga i poštenoga čovika ja san dvi pune godine pljuva ka kočijaš, e kurvin sin je vaki, kurvin sin je naki, najveće zlo šta je moglo udarit ovi napaćeni narod, e minja mi povijest, e uči mi dicu niku svoju isčašenu. A on je bidan ka i ja samo pizdu vidija i samo mu je ona bila na pameti. A za takvu bi i ja, virujte mi sve druge napravija pizdama. I reka bi svima u facu, jesan, napravija san vas sve pizdama i opet bi. Opet bi sve isto, samo da pištolj od nafte uguran u taj rezervar.

Dok se MOL okriće na brujet.

Ivo Anić
Autor 11.5.2016. u 09:22