Senzacionalno otkriće Vladimira Šeksa: Franjo Tuđman je živ

Autor/ica 17.6.2011. u 22:48

Senzacionalno otkriće Vladimira Šeksa: Franjo Tuđman je živ

Hrvatska demokratska zajednica svečanom je sjednicom u prostorijama NK Jarun obilježila 22. obljetnicu osnivanja. Govoreći okupljenima predsjednica stranke Jadranka Kosor istaknula je kako je Hrvatska pred ostvarenjem povijesnog cilja, ulaska u Europsku uniju te dodala kako je na tom putu bilo onih koji su bili kočničari i skretničari.

“Sada ti isti, kad vide da je Hrvatska na ulasku u europsku postaju, žele se predstaviti kao da su oni bili vlakovođe ili barem kondukteri”, rekla je Jadranka Kosor.

Kako prenosi Večernji list, predsjednica HDZ-a priznala je kako je u posljednje dvije godine bilo problema, da je bilo onih koji su se ogriješili o program “velike i moćne pobjedničke stranke”. Dodala je kako će HDZ biti pobjednička stranka i na predstojećim parlamentarnim izborima.

“U ovom trenutku i oni najžešći kritiari teško mogu reći da ova Vlada koju vodi HDZ nije uspješna Vlada”, naglasila je premijerka Kosor.

Izrazila je svoje uvjerenje da će građani prepoznati sve što je HDZ kroz Vladu učinio, a što je rezultiralo završetkom pregovora o ulasku Hrvatske u EU. Nije propustila naglasiti kako će ulazak u EU biti posvećen braniteljima, ali i prvom predsjedniku Franji Tuđmanu koji je “imao viziju europske Hrvatske kojoj se sada vraćamo”.

“Svi koji su zazivali skidanje HDZ-a s vlasti, u nekoliko su navrata poraženi, a HDZ je izlazio kao pobjednik”, rekla je Jadranka Kosor i poručila kako će zbog toga ostati najjača i pobjednička stranka.

Osim predsjednice Kosor, okupljenima se obratio i Vladimir Šeks koji nije mogao izbjeći, a da se ne osvrne na povijest stranke. Prisjetio je prvog predsjednika i osnivača stranke pokojnog Franje Tuđmana, rekavši kako on nije “pokojan nego živ”, što je izazvalo oduševljenje okupljenih.

Potom se obratio Jadranki Kosor i rekao kako je ona unatoč brojnim zaprekama i podmetanjima najbližih suradnika i “ljubomornih zavidnika” uspješno dovela hrvatski brod u europsku luku.

Autor/ica 17.6.2011. u 22:48