Srbija je 99,74%

Autor 20.2.2012. u 18:17

Srbija je 99,74%

 UN-srpska godina će proći, ali «Kosovo je Srbija» nikada!


Litvansko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da Evropska unija treba da zatraži od Beograda da ispuni sve uslove iznete na samitu u decembru kako bi sledećeg meseca Srbija mogla da dobije status kandidata za članstvo u EU.

Agencija Frans pres navodi da bi Litvanija mogla da uloži veto na dodeljivanje statusa kandidata Srbiji na samitu Unije u martu, ali predstavnica za štampu litvanskog ministarstva Margarita Butkiene nije htela o tome da govori.

Francuska agencija ocenjuje da je Srbija naljutila Litvaniju odlukom da kandiduje svog ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića za predsedavajućeg Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, kao protivkandidata Litvaniji.

Butkiene je rekla da je taj potez Beograda “neobičan” imajući u vidu da je Litvanija objavila svoje namere još 2004 i “do pre nekoliko nedelja nije imala konkurenciju”. (Blic, 17.02.2012. – Litvanija:EU treba da traži od Srbije da ispuni sve uslove)

 

Još jedna pobeda srpske diplomatije…Umesto tamo nekog/neke Litvanca/Litvanke naš ministar spoljni Vuk Jeremić je kandidat za predsedavajućeg Generalne skupštine UN.  A kada naš Ministar zasedne u UN biće stani-pani za sve neprijatelje Srbije, a osobito one koji priželjkuju potpuno osamostaljenje Kosova od Srbije i priznanje države Kosovo od strane srpskih institucija. Sada će svim tim zlonamernim elementima Predsedavajući Jeremić poručiti iz UN-a: nikada! A to nikada, dragi moji, odjekivaće vekovima, pa i onda kada Srbija ostane poslednja zemlja u Evropi i koja nije dobila ni kandidaturu za EU. No, nije nam to ni važno, neka bude što biti mora… Srbija će ostati Srbija sa svojim severom Kosova i Predsedavajućim Vukom pa makar nas to koštalo i postojanja. Nema vama Šiptari priznanja dok mi predsedavamo Generalnom skupštinom UN-a i nećete nikada postati članica ove organizacije. Možda Srbija neće biti deo EU, ali nećetve vala ni vi, kao što vas neće biti ni u UN.

Smešni Litvanci sada se raskukali kako su oni još 2004. se kandidovali za mesto predsedavajućeg Generalne skupštine UN i kako do sada nisu imali konkurenciju,  a mi im kažemo: pa šta… Ne samo da imate konkurenciju nego će naš Vuk i biti predsedavajući, a vi možete da kukate i pretite koliko hoćete. Sami ste pali i sami se i ubili… UN je lepo naglasio da će sledeći kandidat za predsedavajućeg biti iz istočne Evrope, a vi se uporno trpate na zapad. Eto vam sad kada ne umete da mislite. Ispali ste ”šarani” i to vas jako boli… No, biće još prilike da se ogledamo, braćo litvanska. Na sledećem košarkaškom prvenstvu smo vam na raspolaganju, pa ćemo da vidimo ko je prava košarkaška nacija, a ko živi od stare slave.

Zamoliću gospodina Vuka Jeremića da, kada postane Predsedavajući, predloži da na zastavi UN, barem na godinu dana, bude ispisano 1244. Prvo zasedanje Generalne skupštine može početi, simbolično, u 12h i 44.min. i tako će ova organizacija, sa svojim Predsedavajućim, pokazati na čijoj je strani pravda, ali i uspeh posle dugogodišnje diplomatske borbe. Već zamišljam Predsedavajućeg kako, nasmejan i svetački beo, otvara zasedanje Generalne skupštine i izjavljuje kako je ovo veliki dan za Srbiju i da će on, Vuk Jeremić, sve učiniti da zaštiti prava ”malih” zemalja u njihovoj pravednoj borbi protiv ”velikih” sila. Zamisliće se Amerika i njeni sateliti, a  prolomiće se gromoglasan aplauz svih onih koji našeg Vuka nose u srcu. Izgovaraće se rezolucija 1244 kao mantra u UN-u i biće ispoštovana do poslednjeg slova. Nema više vrdanja i izmotavanja i to će na kraju morati da prihvate i oni kojima rezolucija predstavlja trn u oku.

Jedva čekam da vidim lica predstavnika kosovskih Albanaca koji će se na Generalnoj skupštini UN pojaviti kao gosti «nekih» zemalja. Naš Predsedavajući će, posle ceremonijalnog dela, da ukaže na nemoralan položaj nekih zemalja koje nisu članice UN, a žele uticati na odluke Generalne skupštine preko svojih «zastupnika». Pokazaće Predsedavajući svu rugobu i besmisao kosovske nadri-države, kao jedne frankenštajnovske tvorevine, koju UN nikada neće priznati. Postiđeni i prokazani, albanski «delegati» Kosova će napustiti salu praćeni zvižducima naših saveznika. Staće uz nas Rusija, Sirija, Iran i druge zemlje koje se bore protiv hegemonije mrskog Zapada, a «verni prijatelji» kosovskih Albanaca će samo stidljivo oboriti glave sve pogledavajući na Predsedavajućeg ne bi li im ovaj oprostio njihovu grdnu zabunu. Ali ne, gospodo Zapadna, nećemo tako… Ima vi da ispaštate za sve ono što ste nam učinili u poslednjih dvadeset godina. Osetićete i vi gorčinu poraza, sankcija i omalovažavanja, a onda će vam, možda, Vuk i oprostiti i dozvoliti vam da nam se izvinite. Ah, kakav će to trenutak biti kada predstavnik zapadnih sila – najbolje neki Švabo – padne na kolena pred Predsedavajućim i izvini se za sva zla koja su načinjena Srbiji. Zamislite vi onu Merkelovu kako moli za izvinjenje, pa za to vredi živet i predsedavati Generalnom skupštinom UN.

Neverovatno kako, poslednjih dana, sve ide u prilog Srbiji. Kao šlag na tortu, posle kandidature Jeremića za predsedavajućeg Generalne skupštine UN, došli su i rezultati referenduma Srba sa severa Kosova koji su se izjašnjavali da li žele ili ne kosovsko-albanske institucije. Pošto je 99,74 % Srba sa severa Kosova reklo «ne» onda je svim dobronamernim ljudima jasno kakvu smo pobedu izvojevali. U istoriji referenduma nikada nije zabeležen ovakav rezultat. Kakav uspeh za srpske institucije na Kosovu. A kada Vuk Jeremić postane Predsedavajući onda ćemo moći da odbacimo «masku» onih koji ne podržavaju ono što je svakom pravom Srbinu u srcu – srpske institucije. Vlada Srbije više neće morati da se pravi nevešta ili pak da se ograđuje od poteza Srba sa severa Kosova. Naš Predsedavajući će ponosno, uz rezoluciju1244, da «okači» u UN-u i cifru sa referenduma koja je, opet,  od istorijskog značaja za Srbiju. Za barem godinu dana, broj rezolucije 1244 i procenat onih koji su rekli ne kosovskim isntitucijama – 99.74%, biće ove «cifre» simbol borbe «Davida protiv Golijata». Srbija će ponosno stati uz svoje Kosovo i braniće celim svojim tu-bićem, u vidu Predsedavajućeg Generalne skupštine UN, naše načelo suvereniteta i integriteta. UN-srpska godina će proći, ali «Kosovo je Srbija» nikada! To će biti godina koja će promeniti svet jednom za svagda. Anonimus će skinuti masku svoje anonimnosti i otkriće pravo lice čoveka koji se bori za svetsku pravdu. «Virus» naše borbe će srušiti stare toteme i tabue nepravde koju su širile tzv. zapadne demokratije, a umesto maske Anonimus-a prosinuće lik i delo našeg Predsedavajućeg kao večiti znamen istorijske pobede.  «Mi smo 99,74%» biće nova parola svetske revolucije!

Verujem da će žestoko zažaliti oni koji nisu podržali kandidaturu Vuka Jeremića za predsedavajućeg Generalne skupštine UN. Hrvatska, na primer, biće jedna od tih 0,26 % zemalja koje će se naći na pogrešnoj strani kada svetska revolucija počne, ali to je već njihov problem. Ne treba više da se obaziremo na bilo koga jer smo se i suviše napatili verujući u obećanja svetskih moćnika i njihovih saveznika. Sa margina i iz podzemlja povesti dolazi nam novi dan, svetla zora novog svetskog poretka. Glasnik velikih promena u svetu biće naš Predsedavajući koji će Srbiju postaviti na mesto lidera «poslednje» revolucije koja će uvesti načelo pravednosti i jednakosti za sve. Neće više biti kolonija i država koje zavise od hirova bogatih zemalja već će svi deliti blagodeti svetske ekonomije. To će biti naša globalizacija i doprinos opštem dobru. Neka drhti onih 0,26% koji danas vladaju svetom…. 99,74% svetske populacije će, predvođena Srbijom i Predsedavajućim, zadati konačan udarac imperijalističkom poretku. Srbija je 99,74%!

 

Autor 20.2.2012. u 18:17