TERORISTIČKI NAPAD U TREBINJU: BLAŽ STEVOVIĆ PORUČUJE-IDEMO DO KRAJA

Autor/ica 15.11.2011. u 20:28

TERORISTIČKI NAPAD U TREBINJU: BLAŽ STEVOVIĆ PORUČUJE-IDEMO DO KRAJA

Poštovani,

bicu kratak,jer život gospodina Sekulović Nikole i njegove porodice,te mene,kao i svih onih koji različito misle od ratnih zločinaca,terorista i organizovanih kriminalaca u Trebinju visi o koncu.
Sinoc u kasne sate radnik Vladike Grigorija,crkvenjak BZ,nastanjen u Trebinju je slomio ulazna vrata na porodicnoj kuci Sekulovića.
Prema mojim saznanjima i saznanjima mojih saradnika na informativni razgovor nisu privođeni ni Vladika Grigorije ali ni Dobroslav Čuk,koji duzi period prijeti Sekuloviću i mojoj malenkosti.
Vladika Grigorije je zloupotrjebio čovjeka sa psihickim smetnjama,ali interesantno da je taj isti čovjek pored toliko izloga u Trebinju, izabrao za metu Sekulovićevu kucu.Ne radi se o smetnjama vec o bezobrazluku Grigorija i navedenog BZ.
Činjenica je da je ovo nastavak politike ,,zastraši pa vladaj,,ali danas i sinoć smo gospodin Sekulović i ja konstatovali da idemo do kraja,a kraj je procesuiranje odgovornih za napade na nas,nase domove i slično.Ovo su klasicni napadi na demokratsku svijest Trebinja.
Pozivam Vas da ovo saopstenje-molbu plasirate sto prije na više adresa.
Moramo dobiti zaštitu.I moramo mirno spavati ,jer imamo pravo na različit stav.
Da podsjetim gospodin Sekulović ima troje djece i suprugu,koji su i sinoc bili meta Pravoslavnog teroriste,koji mora imati nalogodavce,a oni su gore pomenuti.
Na koncu gospodin Sekulović je prije nekoliko dana nazvao te ljude ,,grobarima,,Trebinja.To bi mogao biti motiv za napad,jer Grigorije i Čuk uz blagoslov direktora policije RS,ministra Čadja i načelnika CJB Trebinje Zubca,sprovode poltiku Laktasizacije Trebinja,posmatrajući pasivno teška krivična djela koja prema tribunima slobode čine Grigorije,Čuk i mala grupa lokalnih kriminalaca.Pozivam sve poštene Trebinjce da stanu u odbranu porodice gospodina Sekulovića,a organe gonjenja i međunarodne bezbjednosne institucije da sto prije posjete Trebinje.Nazalost,grad terorizma a ne turizma.

Srdačno,
Blazo Stevović
iz legla terorizma
15.11.2011.godine.

Autor/ica 15.11.2011. u 20:28