Vasin sindikat, Čermakov ministar

Autor 9.1.2015. u 16:53

Izdvajamo

  • Onakvog kretena kao što je civilni Kotromanović svijet već dugo nije vidio. Tvrdi da je svjestan. Odstupi jer nisi ministar nego si Čermakov čovjek. Nisi mogao gluplje to pokazati. Ovo je bilo za 5.

Povezani članci

Vasin sindikat, Čermakov ministar

Sitni obavještajci bez znanja, Vasina i Karamarkova dirigirana splačina koja smrdi do neba…..Tako će i proći na izborima. Ljigavo. Nedorečeno. Neugledno. Na sitno. Nezapamćeno.

Policijski sindikalist zauzeo se da predstojnik ureda Predsjednika Vlade dokaže da nije pijani i bahati „šef ureda vlade“. 48 sati do izbora. Čermak kupio Kotromanovića, Vaso sindikalca policije. To je to.

Kao dodatni krimen „šefa ureda vlade“ navodi da se ovaj bunio kad su Klemm i njegovi naoružani zaposlenici na minimalcu došli „osigurati aerodrom“ pri dolasku generala Gotovine i Markača nakon oslobađajuće presude. To onaj cviko iz sindikata policije zamjera. Cviko iz policije! Sindikat! On.

Dakle grijehovi mladog i nadobudnog bahatog i pripitog milanovićevca bili su evidentirani od strane „policijskih službenika interventne policije“. Nije mu prvi put – kaže cviko iz policije. U dnevniku.

Taj incident dobio je krila da bi se 48 sati prije izbora dokazala „bahatost“ mladca, a šefa ureda vlade, a koji nije po volji tamo nekom spretnom, uvježbanom, snažnom i vještom policijskom specijalcu koji „osigurava“ strašno važnu radnju koja se zove ulazak u autobus.

Dapače, bilo je više policajaca – svjedoka. Sve je evidentirano. Zna se točno što je bilo.

Policija optužuje! Riječ policije protiv riječi predsjednika ureda Vlade RH!   Dan prije izborne šutnje.  

Sva sreća da postoji i slika i ton pa se vidi i čije tko je bahat i ima vlast a tko protestira zbog gluposti i grubosti.

Na isti taj dan HDZ- je podijelio šalabahter za svoj skup na kojem se skandiralo IZDAJA, IZDAJA.

To je Vasina, Karamarkova i Kolindina metoda i taktika za osvajanje „strateške izborne prednosti“.

Sada je jasno koliko Vasi fali fakultet, Kolindi stava i Ustava, a Karamarku jaja.

Sjećam se, na vlastitom primjeru policijske pameti primijenjene na mojoj malenkosti:

  • Moj je otac, nikad komunist, ali antifašist uvijek – za jednu davnu Novu godinu Titu i Milki Planinc nasred Interkontinentala u Zagrebu dao „metlu da pometu smeće ispred vrata“ …, to je bila šala, ali revni pojedinci policajci drugi su dan došli i uhapsili – mene – kao, „ukro sam neki motor“. Ti bedaci i uvlakači s policijskim značkama, viškom poniznosti prema šefu, manjkom inteligencije i s nabujalom ambicijom prema gore – sve su krivo odigrali – moj stari nije bio član partije, ali bio je Titu drag vicmaher i zajebant – pa je tako mogao i ne biti član partije. Nije snimao partizanske filmove, ali nitko ga nije dirao.

Puno godina kasnije kao prvi čovjek jednog svjetskog kazališnog festivala „usudio“ sam se ugostiti Hrvatskog ministra kulture koji mi nije dao niti lipe za taj festival što je bilo dobro, a usudio sam se pozvati i predvodnika Srpskih prosvjeda protiv diktatora Slobodana Miloševića, a sada ministra kulture u Vladi Zorana Đinđića – mog kolegu i prijatelja glumca Branislava Lečića s legendarnom predstavom Dušana Kovačevića „Kontejner s pet zvezdica“ u kojoj Leka igra glavnu ulogu – maestralno i neponovljivo i odigrano više od 150 puta…, baš su se vraćali s gostovanja u Rimu trajektom iz Ancone. Poklanjaju honorare festivalu.

  • Što se dogodi? Policajci uhapse srpskog ministra po silasku s trajekta u Hvaru, jedva ga izvadim, naš ministar mi (preko zamjenice) poruči da „ne bi bilo dobro da se predstava održi“, a sljedeći dan mi pristupi policajac izvan radnog vremena, u civilu, i udari me šakom u nos – klasični nokaut pred trideset ljudi. Još sam dobio prijavu za remećenje javnog reda i mira, tužili me policajci.

Zašto sve ovo pišem o glupim policajcima? Zato jer pametni i lukavi policajci – karijeristi rade svoju karijeru baš na ovakvim glupim potezima prema ljudima koji imaju svoje ime, a predstavljaju poziciju koju ne zaslužuju po mišljenju uvlakača sa značkom i ovlastima policije. Zato to pišem.

Ovo na utrci na Sljemenu je klasični primjer namještenog policijski niskog i politički visokog službenika kojim se ocrnjuje onog s imenom i prezimenom.

Sitni obavještajci bez znanja, Vasina i Karamarkova dirigirana splačina koja smrdi do neba…..

Tako će i proći na izborima. Ljigavo. Nedorečeno. Neugledno. Na sitno. Nezapamćeno.

Onakvog kretena kao što je civilni Kotromanović svijet već dugo nije vidio. Tvrdi da je svjestan.

Odstupi jer nisi ministar nego si Čermakov čovjek. Nisi mogao gluplje to pokazati. Ovo je bilo za 5.

Autor 9.1.2015. u 16:53

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija