Bespotrebna okrutnost: Tetoviranje ljubimaca postalo toliki hit da ga je New York zabranio

tačno.net
Autor/ica 24.6.2014. u 13:04

Izdvajamo

  • Zabranu je inicirala gradska vijećnica Linda Rosenthal još 2011. godine, nakon što je na eBayu naišla na mačiće kojima su bila izbušena čitava leđa. Osoba koja je im je to napravila i nudila slične usluge završila je s prijavom za okrutnost prema životinjama. Odluka je usvojena ove srijede i sada bi je trebao potpisati guverner Andrew Cuomo.

Povezani članci

Bespotrebna okrutnost: Tetoviranje ljubimaca postalo toliki hit da ga je New York zabranio

TETOVIRANJE ljubimaca očito je postalo veliki hit. Toliko veliki da je New York donio odluku o njegovoj zabrani. • Istom je odlukom zabranjen i piercing za životinje, javlja New York Daily News.

Ilustracija: Shutterstock

TETOVIRANJE ljubimaca očito je postalo veliki hit. Toliko veliki da je New York donio odluku o njegovoj zabrani. Istom je odlukom zabranjen i piercing za životinje, javlja New York Daily News.

Zabranu je inicirala gradska vijećnica Linda Rosenthal još 2011. godine, nakon što je na eBayu naišla na mačiće kojima su bila izbušena čitava leđa. Osoba koja je im je to napravila i nudila slične usluge završila je s prijavom za okrutnost prema životinjama. Odluka je usvojena ove srijede i sada bi je trebao potpisati guverner Andrew Cuomo.

Jedini oblik tetoviranja dopušten je u slučaju da se radi o formi identifikacije, iako zagovornici prava životinju ističu čipiranje kao alternativu. Takvo tetoviranje moći će izvesti isključivo licencirani veterinar.

Index.hr

tačno.net
Autor/ica 24.6.2014. u 13:04