HUMANO: Alisa Milano poslala avion da spasi psa od klanice (FOTO+VIDEO)

tačno.net
Autor 14.1.2014. u 08:37

HUMANO: Alisa Milano poslala avion da spasi psa od klanice (FOTO+VIDEO)

Printskrin: Youtube/TFPFAdmin; Foto: AP/Tanjug

Glumica je izjavila kako su je pozvali iz jedne organizacije za zaštitu životinja iz Južne Koreje i zamolili je da pomogne.

– Oni su me kontaktirali i ispričali kako su pokušali na sve načine da spasu ovog psa, ali nisu uspeli. Zamolili su me da pomognem bilo kako, i ja sam prihvatila – rekla je Alisa Milano.

Bumi su u aprilu prošle godine pronašli članovi južnokoreanske organizacije za zaštitu životinja, bila je vezana za stub i sva u ranama. Njeni štenci su pronađeni smrznuti u prašini nedaleko od kućice za pse.

bumi

Bumi nakon spasavanja

Južnokoreanska organizacija za zaštitu životinja kontaktirala je fondaciju u Santa Monici i zatražili pomoć, a oni su odmah pozvali glumicu koja je  bila spreman da pomogne.

Alisa Milano, koja čuva 10 konja i četiri psa, koje je sama spasila, nakon poziva iz Južne Koreje, organizovala je privatan avion, kojim je pas prebačen u Los Anđeles, nakon čega je dobio vrhunsku vetrinarsku negu.

– Bumi je sada u novom domu, kako čujem oporavlja se i dobija veliku ljubav od strane svojih novih vlasnika – rekla je glumica.

Ljubimci Telegraf/peoplepets.com

tačno.net
Autor 14.1.2014. u 08:37