Kada bi psi mogli pričati, ovo bi vam rekli

S.S.
Autor 13.12.2018. u 07:42

Kada bi psi mogli pričati, ovo bi vam rekli

Foto: Thinkstock

KADA bi psi mogli pričati, vjerujemo da bi nam svašta ispričali. No ono najbitnije što nam poručuju je:

Nemoj se ljutiti na mene ako napravim nered, ja te ne želim nikada razočarati. Nekima je moj poljubac užasan, ali ja ti ga dajem jer te jako volim. Znam da nije pristojno skakati po ljudima, ali ja se ne mogu suzdržati od sreće kada te vidim.

Ako me ikada vidiš da se ponašam kao junak to je zato što mi ti daješ hrabrost. Molim te sjeti se provesti kvalitetno vrijeme sa mnom. Tvoj život je dugačak, moj je kratak, a imam toliko puno toga za dati ti.

Nemoj se ljutiti ako se ponekad uprljam i ako smrdim, jer meni ne smeta ako i ti ponekad malo čudno mirišeš. Hvala ti za svaki tren pažnje koji si mi posvetio i za svaki puta kada si me pomazio i hvala ti za sve avanture u koje si me poveo.

Znam da imaš svojih dobrih i loših dana, ali za mene je svaki dobar ako ga provedemo zajedno. Volim kada si ponosan ne mene i trikove koje sam naučio. Iako često ne razumijem što govoriš, tvoj glas je meni najdraži zvuk.

Ponekad se glupiram, ali to je samo zato da te nasmijem. Kada dođe vrijeme mog odlaska, molim te ostani sa mnom do kraja. Nisam više malo i nespretno štene, ali te sada trebam još više.

Znam da će ti nedostajati moje hrkanje, baš kao što će meni nedostajati tvoj glas i tvoj dodir. No nemoj nikada biti jako tužan što me nema jer vrijeme koje smo proveli zajedno je za mene bilo najbolji dio mog života.

Index.hr

S.S.
Autor 13.12.2018. u 07:42