Kako s psom iskoristiti zadnje dane ljeta?

tačno.net
Autor 1.9.2015. u 14:39

Kako s psom iskoristiti zadnje dane ljeta?

Imate psa, a još niste bili na plaži za ljubimce? Što čekate?

Izlet u prirodu

Ako vaš pas voli izlete, treba li vam bolji razlog za odlazak u prirodu? Malo svježeg zraka godit će kako psu, tako i vama. U slučaju da trebate još malo nagovaranja, zamislite samo kakve fotografije ćete imati priliku staviti na svoje društvene mreže!

No prije odlaska u ‘divljinu’, nemojte se zaboraviti informirati o opasnostima koje vrebaju u zelenilu. Zaštitite psa od krpelja i ponesite pribor za prvu pomoć!

Zadnji dani otvorenih bazena

Ne znamo točno dijelimo li i mi slične običaje, no u nekim zemljama javni bazeni zadnji dan prije konačnog pražnjenja imaju posebnu zabavu za pse. Na takve dane, psi mogu uživati u plivanju i ronjenju s drugim ljubimcima.

U slučaju da vodite psa na plivanje, ne zaboravite mu nabaviti prikladni pojas za spašavanje.

Obrok sa psom

Tko zna, možda još nikad niste bili u restoranu sa svojim psom. Pronađite neku lijepu terasu i saznajte smijete li dovesti psa sa sobom, pa uživajte u obroku uz svog ‘najboljeg prijatelja’.

Ponesite psu njegovu zdjelicu i hranu kako bi uistinu ručali zajedno.

Plaža za pse

Ako još niste bili na plaži za pse, sad je pravo vrijeme za to. Nagađamo kako će vrućine biti nešto manje potkraj ljeta, no svejedno ne škodi otići na plažu rano ujutro ili oko kasnog poslijepodneva.

Naravno, nemojte dozvoliti psu da pije morsku vodu i nabavite mu nekakvu prikladnu zaštitu od Sunca.

Pretvorite dvorište u raj za svog ljubimca

Ako imate vrt, nabavite si špricalicu ili dječji bazen i usrećite svog ljubimca vodom. Izvadite svom psu lopticu i još nekoliko omiljenih igračaka, te zajedno uživajte u bezbrižnom sunčanom danu.

Tagovi:
tačno.net
Autor 1.9.2015. u 14:39

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija