Malena mačja obitelj hitno treba pomoć

tačno.net
Autor 16.7.2016. u 18:14

Malena mačja obitelj hitno treba pomoć

FOTOGALERIJA: BIJELE PAHULJICE HITNO TREBAJU POMOĆ!

Ova malena bijela obitelj ostala je bez krova nad glavom u petak 15.07.2016. Dobili smo dojavu od djevojke kojoj stanodavac više ne dopušta imati mačke kod kuće, te ih je morala izbaciti. Isti dan smo došli po malenu obitelj i trenutno su kod nas na privremenom čuvanju.

Radi se o jednoj mami maci (staroj cca 1,5 god) i djeci rođenoj 22.06.2016., a svi troje traže novi i stalan dom.

Budući da djeca još uvijek sisaju, udomljavaju se tek kada počnu samostalno jesti i kada obavimo sve potrebne veterinarske preglede, a uvjet za udomljavanje je i sterilizacija.

Međutim, treba nam HITNO pomoć u hrani, pijesku (i još jednoj kutiji za pijesak, odnosno WC-u), kao i za troškove veterinara jer maleni moraju na pregled što prije, a kroz koji mjesec i na sterilizaciju, dok mama može odmah na sterilizaciju.

Svi koji mogu pomoći u hrani, pijesku, mačjem WC-u, ampulama protiv buha, pratelima, ili donacijama za sve navedeno, te za veterinare i sterilizacije, mogu se javiti u inbox na stranici: www.facebook.com/czzzp, te na službeni email: [email protected] ili nam donijeti potrebne stvari u Zagrebu.

Možete pomoći i namjenskom donacijom na žiro račun Centra:

IBAN HR54 2390 0011 1009 5656 2  (Hrvatska poštanska banka)

Unaprijed hvala u ime ove preslatke male mačje obitelji!

VIDEO: Vrijeme za večeru…

Ovu mačju obitelj možete pratiti i putem livestreama na Skypeu! Potražite nas na Skypeu pod “centarkey” i uživo pratite kako izgleda odgajanje mladih maca.

tačno.net
Autor 16.7.2016. u 18:14