Odgovorno se odnosite prema svojim psima

tačno.net
Autor 30.4.2015. u 10:25

Odgovorno se odnosite prema svojim psima

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo pokreće kampanju pod nazivom Sportske njuške u cilju promoviranja odgovornog vlasništva i aktivnog bavljenja psima

S obzirom na mnogo napuštenih i zanemarenih životinja, indigovci su odlučili pokrenuti kampanju kako bi svim novim i starim vlasnicima ljubimaca približili ideju aktivnog bavljenja psom i odgovornog vlasništva te predstaviti Indigo Olimpijske igre koje će se održati u rujnu 2015. godine.

Sportske njuške kampanja su koja spaja ugodno s korisnim – volite svog ljubimca, bavite se njime i postanite ponosan vlasnik psa.

Svaki pas treba aktivnost. Većina pasa iz dosade zna početi raditi probleme. Takvo ponašanje zapravo je prilično lako riješiti uz dobru volju i motivaciju.

U sklopu kampanje prvi je projekt ‘Nogometne njuške’ u suradnji s hrvatskom udrugom Nogometni sindikat. Indigovci će s Nogometnim sindikatom te instruktorima službenih pasa obići deset hrvatskih nogometnih klubova te prezentirati rad sa psima, pseću olimpijadu i udomljavanje pasa.

Raspored posjeta klubovima u svibnju:

4. 5. – NK Osijek, Osijek
5. 5. – NK Slaven Belupo, Koprivnica
6. 5. – NK Zagreb, Zagreb
7. 5. – NK Lokomotiva, Zagreb

Još nije poznato kad će se dogoditi posjeti klubovima Hajduk, Rijeka, Split, Pula, Varaždin i Dinamo.

Više informacija o kampanji možete pronaći na facebook-stranicama Indiga i Nogometnog sindikata.

tportal.hr

tačno.net
Autor 30.4.2015. u 10:25