Ovo su tri najprivrženije pasmine pasa

tačno.net
Autor 25.2.2021. u 11:42

Ovo su tri najprivrženije pasmine pasa

Foto: Getty Images

Iako svaki pas voli biti sa svojim vlasnikom, postoje neki koji to jednostavno obožavaju i samo su tada istinski sretni.

Ovo su tri pasmine koje su najprivrženije i idealne su za vlasnike koji imaju dosta slobodnog vremena koje mogu posvetiti svom četveronožnom ljubimcu.

Labrador

Labradori su poznati po svojoj blagoj naravi i vezanosti za svoje vlasnike. Ići će bilo kamo s njima jer su samo tada potpuno sretni. Oni će trčati, hvatati lopticu ili štap, valjati se po travi… Zapravo, oni će učiniti sve kako bi oraspoložili svog vlasnika.

Foto: iStock/sanjagrujic

Njemački ovčar

Njemački ovčar je jedna od najvjernijih pasmina. Oni uvijek žele biti sigurni da vas mogu zaštititi. Najsretniji su kad svog vlasnika drže na oku i paze da mu se ne dogodi ništa loše. Da se njih pita, oni bi sa svojim vlasnikom išli i na posao ako je to ikako moguće.

Foto: akc.org

Doberman

Ovi psi se poput čičaka zalijepe za ljude koje vole i ne žele ništa drugo nego biti u njihovoj blizini. Izvorno uzgajani kao psi čuvari u Njemačkoj, njihova želja da budu blizu vlasnika proizlazi iz želje da ih zaštite. Vrlo su osjetljivi i najbolje se osjećaju kada žive u istom prostoru sa svojim vlasnikom, piše Index.

Foto: patstatic via Pixabay

N1

tačno.net
Autor 25.2.2021. u 11:42