Pas koji plače u azilu

tačno.net
Autor 5.8.2016. u 10:49

Pas koji plače u azilu

Pas koji plače u azilu je fotografija koja je obišla svet i koja je rasplakala i same ljubitelje životinja. Iako nebrojano mnogo pasa svakog trenutka bude spremno za eutanaziju u azilima širom sveta, ovaj pas je svoju tugu iskazao PLAČUĆI!

Oko 3,9 miliona pasa bude smešteno godišnje u američka skloništa za napuštene životinje, a oko 1,2 miliona bude eutanazirano!

„High Plains Humane Society“ (HPHS) je nedavno posetio fotograf koji je specijalizovan za slikanje životinja, kako bi im pomogao da neke pse uz pomoć njegovih fotografija udome i spasu eutnazije!

Na jednom od svojih poslednjih putovanja, u City of Portales Animal Shelter, nastala je i ova najtužnija fotografija na Internetu u ovom trenutku!

– Ženka psa je virila iz kaveza, pogledala u fotografa i bukvalno zaplakala, napisali su na svojoj Facebook stranici HPHS.

Istraživanja su pokazala da psi zapravo „ne proizvode“ suze, a ako tečnost izlazi iz njihovih očiju, verovatno znači da nešto nije u redu. Međutim, ova fotografija bi onda ostala van ovog istraživanja, jer pogled na njegovom licu govori sve.

Za samo nekoliko sati, nakon objavljivanja fotografije, pas je udomljen.

– Dovoljno nam je bilo da vidimo fotografiju i shvatimo koliko srce ima ova gospođica, rekli su novi vlasnici!

LJUBAV.

petface.net

tačno.net
Autor 5.8.2016. u 10:49