Pravda je zadovoljena: Osuđen na 55 godina zatvora zbog brutalnog zlostavljanja psa!

tačno.net
Autor 14.4.2014. u 12:14

Pravda je zadovoljena: Osuđen na 55 godina zatvora zbog brutalnog zlostavljanja psa!

Poljski imigrant optužen za zlostavljanje šteneta pit bula osuđen je na novčanu kaznu od pola miliona dolara i moraće da provede 55 godina u zatvoru. Ovo je vest koja je konačno obradovala ljubitelje životinja širom sveta…

Okružni sud u Bostonu dokazao je da je Radoslav Artur kriv po 11 tačaka optužnice, prema kojima je optužen za brutalno zlostavljanje životinje. Osuđen je na 5 godina zatvora za svaku tačku optužnice. Štaviše, sud je odredio da visina njegove kaucije iznosi čak pet miliona dolara.

Radoslav je optužen za mučenje šteneta po imenu Dou. Nakon što je štene pronađeno u teško povređenom stanju, nadležne službe su morale da uspavaju namučenu životinju.

Dokazano je da je, nakon što je postao vlasnik, izgladnjivao, izbo, palio i tukao štene pit bula. On je više puta napadao i povređivao nevinu životinju, koristeći čak i neke srednjovekovne tehnike mučenja, izveštavaju strani mediji.

Ova vest obradovala je ljubitelje životinja širom sveta. Građani Bostona okupili su se oko Okružnog suda kako bi podržali ovu odluku. Mnogi su nosili majice sa slikom šteneta i kroz suze dočekali pravdu.

Iako šteneta više nema, ova presuda je istorijska u zaštiti životinja… Kazne vremenom postaju sve veće!

tačno.net
Autor 14.4.2014. u 12:14