Udruženje za zaštitu životinja “Ruka za šapu” organizuje “Druženje sa Šapom”

L. K.
Autor 21.1.2020. u 12:11

Udruženje za zaštitu životinja “Ruka za šapu” organizuje “Druženje sa Šapom”

Foto: Vauvau

“Na konferencijskom dijelu imat ćete priliku da slušate govornike koji će da pričaju o ishrani ljubimaca, ponašanju pasa, šta trebamo znati kada nađemo životinju na ulici, a osim toga ćete ih moći pitati sve što vas zanima. Nakon edukativnog dijela počinje bazar i zabava gdje će posjetioci moći obradovati svoje ljubimce i sebe sa nekim od proizvoda naših izlagača”, najavljuju organizatori.

Za vrijeme trajanja konferencije moguće je učestvovati i u nagradnoj igri, te za simboličnih 5 KM osvojiti vrijedne nagrade.

Foto: Adis Nović, Anlense photographyFoto: Adis Nović, Anlense photography

 

“Dođite sa svojim krznenim prijateljima u nedjelju 26. januara na najbolje druženje u gradu, lijepo se provedite i istovremeno pomozite našim napuštenim psima i macama”, dodali su iz Udruženja.

Važno je naglasiti da će sav novac prikupljen na bazaru biti uplaćen na račun Udruženja u svrhu raspodjele novčanih sredstava, pokrivanja veterinarskih troškova, kupovine hrane, a dio će biti ostavljen u fond za hitne slučajeve. Posjetioci će pored novčanih donacija moći donirati i hranu, kao i sve ostale proizvode za životinje.

L. K.
Autor 21.1.2020. u 12:11