SOCIAL IMPACT AWARD OSNAŽUJE STUDENTE I STUDENTICE NA PODRUČJU DRUŠTVENOG PODUZETNIŠTVA

tačno.net
Autor 25.2.2015. u 10:58

SOCIAL IMPACT AWARD OSNAŽUJE STUDENTE I STUDENTICE NA PODRUČJU DRUŠTVENOG PODUZETNIŠTVA

Impact Hub Zagreb i Erste zaklada i ove godine pokreću najveće europsko natjecanje u društvenom poduzetništvu na području Hrvatske. Ovo je jedinstvena prilika za sve studente i studentice da ostvare svoje ideje, pokrenu start-up projekte i promijene svoje društveno okruženje prema vlastitim potrebama.

Social Impact Award puno je više od natjecanja jer nudi kontinuiranu podršku projektima, omogućuje prepoznatljivost u zajednici te potiče na stvaranje poslovnih veza sa stručnjacima iz područja društvenog poduzetništva.

Nemoj samo promatrati probleme u okolini koji te frustriraju, odluči ih ukloniti: okupi tim, osmisli rješenje i sudjeluj na drugom Social Impact Award natjecanju u Hrvatskoj., poruka je kojom se želi angažirati mlade da sudjeluju na natjecanju Social Impact Award.

Razrađene ideje mogu se prijaviti putem internetske stranice Social Impact Award Hrvatska  (www.socialimpactaward.hr) od 11.ožujka do 22.travnja. Putem on-line prijavnice šalje se dokument u kojem je ideja razrađena i sažetak ideje, te se ispunjavaju informacije o timu i voditelju tima. Pobjednički projekti osvajaju novčane nagrade te ostvaruju profesionalnu podršku Impact Huba Zagreb, kroz neograničeno članstvo tijekom tri mjeseca, kojim će imati podršku postojećih članova, poduzetnika i društvenih inovatora, kao i stručnog Impact Hub tima.

Pobjednici prostor Impact Huba mogu koristiti kao ured i prostor za razvoj ideje, te stvaranje poslovnih partnerstava i održavanje sastanaka. Timovi najboljih projekata osvajaju plaćeni put i boravak na dvije internacionalne konferencije, na kojima će sudjelovati pobjednici iz svih zemalja sudionica te razni stručnjaci iz područja društvenog poduzetništva.

Sve su edukacijske radionice besplatne i sudjelovanje ne obvezuje na prijavu, a održavaju se u prostorima Impact Hub-a Zagreb na adresi Vlaška 70 E. Raspored je slijedeći:

Planirani događaji

SIA početak natjecanja

Impact Hub Zagreb, Zagreb, 11.3.2015.

SIA edukacijski bootcamp

Impact Hub Zagreb, Zagreb, 21.-22.3.2015.

Dodjela nagrada

Impact Hub Zagreb, Zagreb, 28.5.2015.

Kontakt osoba:

Anamarija Mostarac,

 +385 91 892 9750,

[email protected] 

Projekt menadžerica

tačno.net
Autor 25.2.2015. u 10:58