Srebrenica: ‘NOVOGODIŠNJE POLETARČEVE ČAROLIJE’ subota 27 decembar u 12,00 sati

tačno.net
Autor 26.12.2014. u 19:51

Srebrenica: ‘NOVOGODIŠNJE POLETARČEVE ČAROLIJE’ subota 27 decembar u 12,00 sati

U subotu, 27. decembra u 12,00 sati u sali “Prve osnove škole” Srebrenica održaće se”NOVOGODIŠNJE POLETARČEVE ČAROLIJE” u organizaciji JU Dječije obdanište “Poletarac” i portala Istočna Bosna sa prijateljima.

Manifestacija se organizuje uz podršku većeg broja privatnih, vladinih i nevladinih subjekata kao i HO “NOVA NADA” iz Norveške.

Na manifestaciji nastupaju  djeca iz obdaništa iz Srebrenice, iz igraonica Skelana i Potočara, djeca iz Bratunca, zatim članovi KUD-a “Vaso Jovanović” iz Srebrenice i plesni klib “FLAMENCO” iz Tuzle.

Specijalni gost  Novogodišnji Poletarčevi Čarolija je Kike Budalike (Mirsad Abdagić).

U sklopu ovog događaja održaće se i maskenbal a najbolje maske će biti nagrađene, spreman je veliki broj nagrada. Organizator je obezbjedijo paketiće za učesnike manifestacije.

Rukovostvo “Prve osnovne škole” Srebrenica ustupilo je sav potreban školski prostor za uspješnu organizaciju manifestacije.

“Moram istaći da se ova manifestacija organizuje bez finansijske podrške Opštine Srebrenica jer želimo da se solidarišemo sa svima i pokažemo da se ovakve manifestacije mogu održati bez budžetskih sredstava, uz podršku drugih pojedinaca i subjekata.

Takođe, svi zaposleni iz Dječijeg vrtića “Poletarac” i prestavnici portala Istočne Bosne u subotu će raditi besplatno čime i mi kao organizatori želimo dati svoj doprinos”, istakla je Vesna Jovanović, direktorica JU Dječije obdanište “Poletarac” Srebrenica.

Manifestacija je otvorene za sve građane a na posjetiocima je da prigodnim prilozima pomognu ovakve manifestacije.

tačno.net
Autor 26.12.2014. u 19:51

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija