Predstavljen Jogan

tačno.net
Autor/ica 3.1.2013. u 15:31

Predstavljen Jogan

Kris Jogan, 21-godišnji slovenski napadač, prva je prinova u 2013. godini te je jutros predstavljen u press centru stadiona Kantrida. Dok je prva ekipa još na odmoru na posudbu je iz Verone do ljeta stigao Jogan kojega je kao prvu špicu najavio sportski direktor Juričić

 

– Jogan je prva špica, profil napadača kakav nam je trebao te se nadam da će nam pomoći u završnici prvenstva. Radi se o posudbi od šest mjeseci, a nakon toga ćemo u dogovoru s Veronom vidjeti da li i duže – kazao je Juričić dodavši kako se radi o prvom konkretnom poslu s Veronom.

Visoki slovenski napadač izrazio je zadovoljstvo dolaskom u novi klub.

 

– Jako sam sretan što sam došao u veliki klub kao što je Rijeka, to je jedan korak naprijed u mojoj karijeri, stoga se moram nametnuti i dokazati da znam igrati – poručio je Jogan koji je osim prve špice u mlađim kategorijama igrao i polušpicu.

 

Mladi napadač prošloga ljeta iz matične Gorice otišao je u Veronu koja ga je vratila na posudbu u Goricu odakle stiže na posudbu na Kvarner.

 

Vrline? Sigurno skok igra zbog moje visine, precizan udarac i dobar zadnji pas. Osjećaj za gol je dobar ali moram još puno raditi kako bi bio bolji – svjestan je Jogan kako je pred njim puno rada u Rijeci.

 

-Pratio sam preko interneta o svom novom klubu, znam da Rijeka ima dobre igrače u napadu ali i u cijeloj ekipi.

 

Jogan ima i tri nastupa za mladu slovensku reprezentaciju i jedan pogodak, upravo protiv Hrvatske u prijateljskoj utakmici dok je za Goricu u prošloj polusezoni zabio četiri pogotka po dva, u slovenskom prvenstvu i kupu.

 

Srećko Juričić izbjegava davati informacije prije nego što se posao zgotovi, no obavjestio je kako je rješenje za lijevog beka blizu, radi se o inozemnom igraču te kako u slučaju Anasa Sharbinija nema ništa novoga.

 

– Prijelazni rok je tek počeo, imamo više opcija kako i za poziciju Anasa tako i za ostale pozicije u momčadi – zaključio je Juričić.

 

tačno.net
Autor/ica 3.1.2013. u 15:31