Goražde se naklonilo gigantu sportskog novinarstva Muhamedu Bikiću

tačno.net
Autor 1.3.2015. u 17:08

Goražde se naklonilo  gigantu sportskog novinarstva Muhamedu Bikiću

U Goraždu promoviran „sportskivremeplov.ba“ Muhameda Bikića U povodu Dana nezavisnosti BiH u Maloj sali centru kulture u Goraždu, dugogodišnji sportski novinar Muhamed Bikić, trenutno urednik i voditelj emisije “As exkluziv” na TV Alfa promovirao je drugo dopunjeno izdanje knjige “sportskivremeplov.ba” u Goraždu.

Pored autora, promotori su bili proslavljeni bh. rukometni stručnjak Kasim Kamenica, ministar u Vladi BPK-a Damir Žuga i novinarka Elma Kazagić. ” Nakon Sarajeva, Bugojna, Breze, Mostara, Zenice, Plava, Travnika, Visokog, Zavidovića, Kaknja, Odžaka, Ilijaša i Tuzle, “sportskivremeplov.ba” je u Goraždu, gradu heroju, gradu sporta Goraždu. Posebno mi je drago da se u povodu Dana nezavisnosti nam jedne i jedine domovine podsjećamo na legendarne bh. sportiste.

Naravno u knjizi ima i sportista iz Goražda, a jedan od njih večeras s nama, legendarni Kasim Kamenica“, rekao je Bikić. Na promociji su bili prisutni brojni sportski radnici, ne samo iz Goražda, već iz cijele BiH, a posebno interesiranje je izazvao dolazak “Strongmana” Adina Arnauta.

tačno.net
Autor 1.3.2015. u 17:08

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija