NOVI PUCANJ U KADAVERIČNO PRAVOSUĐE!

tačno.net
Autor/ica 27.2.2015. u 12:10

Piše: Gradimir Gojer

Već izvjesno vrijeme javno sam upozoravao, pišući  javnom tužitelju, a potom skrećući pozornost javnosti na potpuno suludu šutnju te iste javnosti na krupnu izjavu Meddžide Kreso o ozbiljnim problemima u bosanskohercegovačkom pravosuđu !?

Posljednja dešavanja sa hapšenjem jedne istaknute sutkinje, nevjerojatni događaji diljem BiH, koji su došli kao produkt nerada ili lošeg rada pravosuđa samo su dokaz više da se naše pravosuđe nalazi u kadaveričnom stanju, da je nerijetko pod ozbiljnim utjecajem političkih, ali i tajkunsko-mafijaških krugova.

Nakon svega što se desilo i dešava, nakon eksplozija i pucnjava po našim gradovima, gdje se više ne može govoriti o jednom  „mjestu opasnog življenja“  jedini ozbiljan potez bi morao biti temeljita reforma pravosudnog sustava, ali i dalja sustavna borba protiv sprege krupnog kapitala, moćne politike sa pravosuđem!?!

Onaj tko ne shvaća da je uhićenje sutkinje jedan od ozbiljnih znakova „puzajućeg državnog udara“ taj nije svjestan da je pravosuđe jedan od tri temelja svake države!

Demontaža pravosudnog sustava, postupcima korumpiranosti i političke oktroiranosti tužiteljstva i sudstva znak je nevjerojatne društvene „gangrene“.

Pozivam Parlament BiH, entitetske Parlamente, Predsjedništvo BiH, da žurno reagiraju na puzajući Državni udar pred očima demokratske javnosti!

tačno.net
Autor/ica 27.2.2015. u 12:10