Pobjednicima učešće na Golden Drum Festivalu

tačno.net
Autor 28.5.2014. u 07:42

Pobjednicima učešće na Golden Drum Festivalu

Sedam dana nakon otvaranja prijava za učešće na «Student Brand Story» za sve studente koji su se već prijavili, ali i za one koji se planiraju prijaviti stigla je dobra vijest. Pobjednička ekipa će pored nagrade koju je osigurala kompanija Lactalis BH za tri prvoplasirane ekipe, dobiti i kotizacije za učešće na prestižnom Golden Drum Festivalu u organizaciji Slovenske oglašivačke komore (SOZ). Golden Drum Festival će se ove godine održati 07. – 10. oktobra u Portorožu.

Ideja za Student Brand Story je nastala kroz saradnju sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu, s ciljem pružanja praktičnog iskustva studentima odsjeka za marketing. Ideju i važnost ovog takmičenja za studente do sada su prepoznali kompanija Lactalis BH, te sada i Golden Drum Festival. Pored iskustva i finansijske motivacije studenti sada imaju i priliku da učestvuju u jednom od najvećih internacionalnih oglašivačkih festivala u Europi. Studenti će imati priliku čuti predavanja vodećih stručnjaka iz oblasti marketinga, te kroz različite interaktivne radionice razmijeniti iskustva i ideje.

Na takmičenje se mogu prijaviti timovi od 2 ili 3 studenta sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, koji je partner Branding konferencije, najkasnije do 31.05.2014. godine. Nakon prijave timovi će dobiti brief na osnovu kojeg trebaju kreirati marketinšku strategiju za brend President u 2015. godini.

Rok za slanje finalnih radova je 13.06.2014. godine putem web stranice www.branding.ba

Deset najboljih timova će dobiti priliku da svoj Student Brand Story prezentuju stručnom žiriju, a imena timova koji ulaze u uži izbor će biti objavljena 16.06.2014. godine na zvaničnoj web stranici Branding konferencije www.branding.ba. Tri tima sa najboljim radovima će dobiti novčane nagrade u vrijednosti od 600 KM (1. mjesto), 300 KM (2. mjesto) i 150 KM (3. mjesto), a pobjednici i kotizacije za učešće na Golden Drum Festivalu.

tačno.net
Autor 28.5.2014. u 07:42