Poziv na Borbu protiv VLADE FBIH I VLADE BIH-Pokret “Udar” 1. JULI DAN ODLUKE

tačno.net
Autor 2.6.2014. u 13:53

Poziv na Borbu protiv VLADE FBIH I VLADE BIH-Pokret “Udar” 1. JULI DAN ODLUKE

Portalu BalkanInfo su se javili Aktivisti pokreta “Udar”  Tuzla koji su pozvali građane da 1. jula svi skupa izađu na kompletnu blokadu države, graničnih prijelaza, predsjedništva i drugih institucija jer kako kažu Sistem ubija građane!

Kako su prenijeli za naš portal već su se uvezali sa raznim grupacijama na teritoriji cijele  BIH a sa onima sa kojima nisu imali kontakt žele da stupe preko medija… Organizacija je na visokom nivou oko 7-10 000 aktivista pokreta će biti uključeno, a kako kažu, sad dolaze spremni i ako bude reakcije policije BIH će postati Ukrajina… Oni pozivaju sve građane bez vjerskih i nacionalnih obilježja i razlika jer svi su isti. SVI skupa da se odupru teroru i tiraniji i protjeraju tiranijsku vlast i njihove alate odbrane..

5. 2. počeli su bitku  koju su na ulicama dobili, nakon čega je uslijedilo primirje da se vidi  da li je politika sprema da sluša glas građana ali u poplavama su dokazali da za njih građani ne postoje… Aktivisti Udara su nam rekli da su napravili oko 2000 štitova, kupili oko 1500 elektrošokova te 2 džipa marke Lada niva a za to im je trebalo oko 2 mjeseca i razne donacija da se to obezbijedi… Pošto su mnogi građani hapšeni za ništa i dobili velike kazne ovaj put neka nas hapse za državni udar, ali ako budu mogli.

SMRT TIRANIJI SLOBODA NARODU!

ONI POZIVAJU SVE GRAĐANE 1. JULA NA ULICE U SVIM GRADOVIMA I OKUPACIJU SVIH BITNIH STRANAČKIH I VLADINIH OBJEKATA!

BalkanInfo

tačno.net
Autor 2.6.2014. u 13:53

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija