Vjerni potrošači Grand kafe širom BiH zadovoljni vrijednim poklonima

tačno.net
Autor 20.7.2015. u 10:56

Vjerni potrošači Grand kafe širom BiH zadovoljni vrijednim poklonima

Nakon dva mjeseca,  završena velika nagradna igra Grand kafe, organizovana tako da  vrijednim poklonima nagradi svoje vjerne potrošače.

Protekla dva mjeseca trajala je velika nagradna igra „Vidim ti siguran dobitak“, organizovana na cijelom prostoru Bosne i Hercegovine i jedinstvena  po tome što nije bilo izvlačenja nagrada niti sretnih dobitnika. U ovoj nagradnoj igri sretni dobitnici su bili svi vjerni potrošači Grand kafe jer su mogli uživati u ukusu i mirisu svoje omiljene kafe i sakupljati bodove sa dna pakovanja kafe. Ti bodovi su  donosili „siguran dobitak“ potreban svakom domaćinstvu.

Podijeljeno je na hiljade izuzetno kvalitetnih malih i većih tava, kao i šerpi sa poklopcem poznate tvornice „Metalac“.

Ovako organizovana nagradna igra je izazvala veliki interes javnosti u BiH. Drugačija od ostalih jer je zapravo nagrađivala lojalnost svojih vjernih potrošača vrijednim poklonima. Svako ko je sakupio određen broj bodova je dobio svoj poklon. I to po prvi put u Bosni i Hercegovini, direktno na kućnu adresu. Naime u saradnji sa kompanijom Euroexpress, dostavljači te kompanije su lično uručili poklon svakom učesniku. I to bez ikakvih dodatnih troškova. Prvi dobitnici su čak bili malo skeptični prema isporuci poklona ali veoma brzo su se koristeći i društvene mreže, proširile vijesti o „Sigurnom dobitku“. Uz vijesti o načinu isporuke, društvene mreže su vrvile od pozitivnih komentara vezanih za nagrade i utisaka oduševljenih potrošača: „Nisam očekivala da mi poklon stigne na kućni prag“ , „Skupila bodove, juče nazvala evo danas idem po šerpu, hvala puno od srca!“ „Poklon je preuzet, hvala na brzom uručenju, kad smo javili za sakupljene bodove već sljedećeg dana je stigao poklon… još jednom hvala! – samo su neki od komentara zadovoljnih dobitnika. Neki od učesnika su u toku nagradne igre uspjeli kompletirati sva tri poklona tvornice „Metalac“ i na taj način uljepšati svoj kuhinjski prostor i usavršavati svoje kulinarske sposobnosti u ektra kvalitetnom posuđu.

Grand kafa je još jednom pokazala da vodi računa vjernim potrošačima koje je nagradila za ukazano povjerenje.

Zato nastavite uživati u omiljenim ukusima Grand Gold i Grand Aroma kafe do neke nove nagradne igre a Grand kafa će svoje vjerne potrošače uskoro obradovati i novim proizvodima.

tačno.net
Autor 20.7.2015. u 10:56

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija