Abramovič kupio Mourinhu sat od 400.000 eura!

tačno.net
Autor/ica 16.3.2013. u 11:15

Abramovič kupio Mourinhu sat od 400.000 eura!

Vlasnik Chelsea napravio galantan potez u znak pomirenja sa bivšim trenerom, pa se čini da će Portugalac vrlo brzo na “Stamford Bridge”.

Čini se da je Jose Mourinho na putu povratka u Chelsea, ako je suditi po galantnom gestu vlasnika kluba, Romana Abramoviča, koji je Portugalcu u znak pomirenja kupio sat koji košta 400.000 eura.

O svemu je izvestilo španski televizijski program “Punto pelota”, uz tvrdnju da su neki igrači Chelsea već upoznati da se sa Mourinhom vode razgovori koji bi trebalo da rezultiraju njegovim povratkom na “Stamford Bridge”.

Aktuelni menadžer Chelsea Rafa Benitez sigurno odlazi po završetku sezone, a čini se i da se bliži rastanak Portugalca i Real Madrida. Navodno, Mourinho se dogovorio sa čelnicima “kraljevskog kluba” o rastanku još krajem prošle godine, čak i ako osvoji Ligu šampiona.

Trofejni trener često je izjavljivao da će se svakako vratiti u engleski fudbal, a posle ovog poteza Romana Abramoviča čini se da je najlogičniji povratak u klub koji je uz  pomoć ruskih miliona napravio svetskom silom.

tačno.net
Autor/ica 16.3.2013. u 11:15