Abramovič planira potrošiti 80 milijuna funti na ljeto

Autor/ica 3.5.2011. u 08:17

Abramovič planira potrošiti 80 milijuna funti na ljeto

Engleski tabloid The Sun piše kako je Chelseajev vlasnik Roman Abramovič spreman potrošiti ovoga ljeta 80 milijuna funti na dovođenje triju klasnih pojačanja…

Ruski milijarder je u siječnju izdvojio 72 milijuna funti za transfere Fernanda Torresa i Davida Luiza. Abramovič želi sljedeće sezone na Stamford Bridgeu gledati svoju momčad koja igra još atraktivniji i ofenzivniji nogomet. Stoga je odlučio dodatno pojačati momčad na tri pozicije. Želi dovesti kreativnog veznog igrača, brzonogog krilnog napadača i klasnog desnog braniča.

The Sun špekulira da su na meti Chelseaja kapetan Arsenala Cesc Fabregas, Tottenhamov Gareth Bale i Ajaxov Gregory van der Wiel.

Tabloid spominje još devetoricu nogometaša kao potencijalne Chelseajeve želje, među kojima je i hrvatski reprezentativac iz Tottenhama Luka Modrić. Ostali su Wesley Sneijder, Thomas Müller, Adam Johnson, Matt Jarvis, Ashley Young, Jack Rodwell, Marouane Fellaini i Andrej Aršavin.

– Roman Abramovič je uvijek u Chelseaju želio vidjeti momčad koja zagovara stil koji on naziva ”seksi nogometom”. Draže mu je da momčad u razmetljivom stilu pobijedi suparnika sa 4-3, negoli sa 1-0 – objasnio je engleskom tabloidu izvor iz Chelseaja. Naravno, neimenovani…

Autor/ica 3.5.2011. u 08:17