Amerikanci se rugaju Španjolcima: “Govorili su nam da vas nećemo pobijediti, a vi ne možete ni Francuze dobiti”

tačno.net
Autor/ica 12.9.2014. u 09:39

Amerikanci se rugaju Španjolcima: “Govorili su nam da vas nećemo pobijediti, a vi ne možete ni Francuze dobiti”

Španjolski sport 2014. godinu neće pamtiti po dobrom. Prvo su im nogometaši teško stradali na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a zatim je njihova košarkaška reprezentacija, koja je slovila za najvećeg favorita turnira, zaustavljena u četvrtfinalu od Francuske. A kao da to nije bilo dosta sirotim Španjolcima, nakon plasmana u finale javio se američki reprezentativac Kenneth Faried koji je dodatno utrljao sol na ranu.

“Ovdje smo došli po zlato, ali vi ste svi govorili “nikada nećete pobijediti Španjolsku”, a Španjolci čak nisu bili u stanju pobijediti Francusku! Kad će Španjolska moći igrati protiv nas na nekom turniru, onda mi se javite”, rekao je Faried.

“Još jedna utakmica do cilja”

Kyrie Irving bio je nešto umjereniji.

“Očito je da smo htjeli igrati protiv Španjolske, ali to se neće dogoditi”, rekao je Irving, dok je Derrick Rose dodao:

“Jesmo li sretni što smo izbjegli Španjolce? Dajte, molim vas! Mislim da je to jedan od razloga zašto smo došli ovdje, da igramo protiv njih. Srećom, mi smo u finalu i ostaje nam još samo jedna utakmica do ispunjenja našeg cilja”, zaključio je.

Nadodajmo za kraj kako je večeras na rasporedu drugi polufinalni ogled u kojem se sastaju Srbija i europski prvak Francuska. Dvoboj počinje u 22 sata.

index.hr

tačno.net
Autor/ica 12.9.2014. u 09:39