Ancelotti ovim pravilima želi izbrisati Mourinhov trag u Realu

tačno.net
Autor/ica 16.9.2013. u 11:00

Ancelotti ovim pravilima želi izbrisati Mourinhov trag u Realu

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti promijenio je određene navike u klubu koje je prijašnjih godina uveo njegov prethodnik Jose Mourinho.

Kako piše Marca, ponajprije se to odnosi na putovanja i prehranu nogometaša.

Ekipa, na primjer, ovaj ponedjeljak putuje u Istanbul na ogled Lige prvaka protiv Galatasaraya i navečer će trenirati na Türk Telekom Areni na kojoj će se u utorak i igrati utakmica.

Kod Josea Mourinha je ekipa večer prije dvoboja trenirala u Valdebebasu ako putovanje nije bilo daleko. Istina, prošle sezone su Realovi nogometaši trenirali u Istanbulu dan prije okršaja protiv Galatasaraya, ali na stadionu Beşiktaşa.

Nadalje, Carlo Ancelotti je promijenio rutinu i kad su u pitanju putovanja na prvenstvene utakmice. Tako su na subotnji dvoboj protiv Villarreala Luka Modrić i suigrači putovali na sam dan utakmice, a isti je plan i za sljedeće dva gostovanja – kod Elchea 25. septembra i kod Levantea 5. oktobra.

Italijanski stručnjak na taj način slijedi ideju koju je provodio Pep Guardiola dok je bio trener Barcelone.

Određene su se promjene dogodile i kad je u pitanju prehrane.

Marca navodi da je način ishrane svakog igrača personaliziran na temelju analitičkih testova čiji je cilj bio odrediti koje namirnice najbolje odgovaraju svakom pojedincu.

tačno.net
Autor/ica 16.9.2013. u 11:00