Baždarević: Kolašinac nije zaslužio karton, remi Belgije i Grčke ima dvije strane

tačno.net
Autor/ica 27.3.2017. u 09:43

Baždarević: Kolašinac nije zaslužio karton, remi Belgije i Grčke ima dvije strane

Mehmed Baždarević kaže kako je prijateljska utakmica protiv Albanije veoma važna, ali da je u njoj najmanje bitan rezultat koji se ostvari.

Selektor je prije svega rekao da ima i nekih dobrih, ali i loših strana u remiju Belgije i Grčke, te da je sada sve otvoreno.

“Znamo da se radilo o veoma laganoj utakmici, ali je ipak trebalo ostati ozbiljan i uzeti ta tri boda. Što se tiče remija između Belgije i Grčke, to nam odgovara, ali i ne odgovara. Svakako je da će s tim rezultatom biti puno zanimljivije, a u igri je sve. Na nama je da budemo dobri, da budemo jaki i spremni.”

Nakon toga, osvrnuo se na utakmicu protiv Albanije i rekao da Albanci imaju dobar i kvalitetan tim.

“Kao i svaka prijateljska utakmica i ova je važna kako zbog ovog momenta, tako i zbog onog što nas čeka poslije. Učinit ćemo sve da ostvarimo dobru igru i rezultat, iako znamo da to nije prioritet. Svi znamo da se radi o kvalitetnom timu i mi moramo biti spremni da bi ispunili sve ovo što sam naveo.”

Za kraj, selektor je istakao da mu je jako žao zbog Kolašinca, te da smatra da žuti karton nije bio zaslužen.

“Žao mi je što je Kolašinac dobio žuti karton, ali šta je tu. Svi znamo da je on borac veliki, a ja mislim da je žuti karton bio nezaslužen.”

tačno.net
Autor/ica 27.3.2017. u 09:43