Blanka Vlašić: Ne želim se više kući vraćati bez preskočenih dva metra

Autor/ica 23.6.2011. u 07:22

Blanka Vlašić: Ne želim se više kući vraćati bez preskočenih dva metra

SPLIT  U petak navečer na splitskoj Rivi održat će se 5. međunarodni skakački miting, skok u vis za žene. Nema nikakve dvojbe da će to, osim natjecateljskog, imati i veliki značaj za promociju grada pod Marjanom, ali i cijele Hrvatske u turističkom smislu. 

Akutalna prvakinja Blanka Vlašić u rodnom gradu želi ostvariti svoj najbolji rezultat. U  dosadašnjem tijeku sezone nije blistala.
– Dakako da sam i sama razočarana što nisam ostvarila bolje rezultate. Stoga se ne želim više vraćati kući s natjecanja bez preskočenih dva metra. “Pokidat” ću putovnicu ako se to bude dogodilo. Dakakoda to mislim u figurativnom smistu. Ne dvojim da će na Rivi biti pravi spektakl, očekujem pobjedu i dobar skok jer znam da to očekuju moji sugrađani, kazala je Blanka.
 Prije dolaska na presicu posjetila je liječnika. 
– Ozlijedila sam rožnicu lijevog oka zbog toga sam bila kod liječnika. Do samog natjecanja, do sutra navečer, trebam držati flaster na oku, kako bi sve bilo u redu. Vjerujem da ću spremno dočekati natjecanje, zaključila je.
U Splitu će nastupiti između ostalih Venelina Veneva (Bugarska), pobjednica prvog skakakačkog mitinga u Splitu prije pet godina u dvorani na Gripama. Zatim, Ruskinja Svetlana Školina, pa druga predstavnica Hrvatske, mlada Ana Šimić…
Miting započinje u 18.30. Organizatori se nadaju dobrano popunjenoj splitskoj rivi.

Novi list

Autor/ica 23.6.2011. u 07:22