Branko Grgić je pustio Šimu Vrsaljka Dinamu

Autor 11.2.2011. u 13:34

Branko Grgić je pustio Šimu Vrsaljka Dinamu

 Vedran Očašić, voditelj tribine “Družimo se sa 100 lita Hajduka” u hotelu Zagreb na splitskom Duilovu, duhovito je tom prigodom “napao” Dražena Mužinića Frfu govoreći kako mnogi misle da je upravo on krivac što je Luka Modrić završio u Dinamu.

– To pričaju ljudi koji ne znaju pravu istinu. Modrić je bio u Hajduku, prepoznat je kao talentiran, ali… Stalno kritiziram uprave, no oni ne prepoznaju da treba ulagati u tu djecu. Znaju da će biti tu još dvije, tri godine i što će onda ulagati u njih kad će ti dječaci tek za par godina doći do prve momčadi. Modrić je bio veći hajdukovac od mene – istaknuo je Frfa.

Spomenuo je Mužinić i mladog dinamovca Šimu Vrsaljka, Zadranina za kojeg se spominje da će potpisati za jedan od engleskih premierligaša. Navodno je Arsenal najzagrijaniji za 19-godišnjaka koji je upisao i prve nastupe za hrvatsku seniorsku reprezentaciju.

– I Vrsaljko je bio tu na Poljudu, no Branko Grgić mu nije dao ugovor. Predsjednik Hajduka mu je rekao neka slobodno ide u Dinamo – otkrio je Dražen Mužinić na manifestaciji kojom se i udruga “Naš kvart” pridružila proslavi stogodišnjice splitskih “bijelih”.

dalmacianews

Tagovi:
Autor 11.2.2011. u 13:34