Brazilska Serie A: Neymar – Ronaldinho 2-3

Autor/ica 28.7.2011. u 02:07

Brazilska Serie A: Neymar – Ronaldinho 2-3

Spektakularnu utakmicu odigrali su nogometaši Santosa i Flamenga u sklopu 12. kola brazilske Serie A. Obilježili su ju nekad najbolji igrač svijeta Ronaldinho i najveći talent brazilskog nogometa 19-godišnji Neymar.

Neymar je zabio dva gola za Santos uključujući i jedan spektakularni za vodstvo njegove momčadi 3-0 u 26. minuti kada je krenuvši desetak metara od centra nevjerojatnim slalomom izbio pred vrata Flamenga i poentirao, ali na kraju su gosti zahvaljujući hat-tricku Ronaldinha došli do preokreta i osvajanja tri boda.

U susretu igranom na Vili Belmiro gledatelji su tako imali priliku vidjeti pregršt atraktivnih poteza i golova, a mogli su ih vidjeti i više da Elano nije promašio penal za Santos koji je htio izvesti “Panenkom”.

Uz dva atraktivna gola Neymar je stigao asistirati i škaricama kod drugog gola Borgesa za 2-0 vodstvo Santosa. Kažimo da je Ronaldinho svoj drugi, a četvrti Flamengov gol zabio iz slobodnog udarca lukavo ispod živog zida, dok je odlučujućeg za 5-4 zabio u 81. minuti nakon brzog kontranapada

Autor/ica 28.7.2011. u 02:07