Cavani u Chelseaju za 58 milijuna

tačno.net
Autor/ica 25.6.2013. u 10:32

Cavani u Chelseaju za 58 milijuna

PREMA vijestima iz Napulja, urugvajski napadač Edinson Cavani novi je igrač londonskog Chelsea.

Bluesi bi na ime odštetnog zahtjeva trebali platiti čak 58 milijuna eura. “Primili smo vijesti iz pouzdanog izvora bliskom klubu kako je sve dogovoreno s Chelseajem te kako je novi trener Napolitanaca Rafa Benitez odobrio transfer Cavanija”, spominju Talijani.

“Chelsea će Napoliju platiti 58 milijuna eura, što je pet milijuna manje od tražene cijene, a Cavani će u Londonu zarađivati 8.5 milijuna eura po sezoni plus postotak od marketinških kampanja”, dodaje se.

De Laurentis bahatim nastupom potjerao Cavanija

Prisjetimo se, posljednjih nekoliko dana zaživio je vrlo interesantni verbalni sukob na relaciji De Laurentis – Cavani. Naime, predsjednik Napolija u jednom je trenutku izjavio kako će razbiti Cavanijevu glavu ukoliko ne prestane razmišljati o transferu i vrati se na klupske pripreme 20. srpnja.

“Predsjednikove riječi su bile jako teške i snažne. Ne sviđa mi se to. Želim s njim razgovarati licem u lice”, rekao je Cavani nakon pobjede urugvajske reprezentacije nad Tahitijem, nakon čega je valjda prosvjedno finalizirao dogovor s Romanom Abramovičem.

Cavani je u Napoli stigao iz Palerma u ljeto 2010. godine za 17 milijuna eura. U međuvremenu je odigrao 138 utakmica u svim natjecanjima i zabio sjajna 104 gola. S napolitanskim klubom osvojio je talijanski Kup u sezoni 2011/20012. Ukupno je u sedam sezona Serie A zabio 112 golova kombinirano za Palermo i Napoli.

 

 

 

 

izvor: index.hr

tačno.net
Autor/ica 25.6.2013. u 10:32