Davis Cup: Srbija-Kanada 1:1

tačno.net
Autor/ica 14.9.2013. u 07:11

Davis Cup: Srbija-Kanada 1:1

Duel dve reprezentacije nastavlja se u subotu od 16 časova mečom dublova u kojem bi trebalo da nastupe Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac protiv Pospišila i Danijela Nestora. U nedelju se igraju još dva singl meča, a u finale Davis cup-a plasiraće se ekipa koja prva stigne do tri pobede

BEOGRAD (AA) – Posle prvog dana polufinalnog duela Davis Cup-a između Srbije i Kanade, rezultat je nerešen, javlja dopisnik Anadolu Agency (AA).

Teniska reprezentacija Kanade izjednačila je rezultat na 1:1, pobedom Miloša Raonaća nad Jankom Tipsarevićem u setovima 3:2.

Novak Đoković osvojio je prvi bod za Srbiju pobedom nad Vasekom Pospišilom (6:2, 6:0, 6:4), a izjednačenje gostima doneo je Miloš Raonić nakon pobede nad Jankom Tipsarevićem (5:7, 6:3, 3:6, 6:3, 10:8).

Tipsarević je veliku borbu vodio sa Raonićem. Srpski teniser je u desetom gemu petog seta imao meč loptu, ali je Kanađanin sjajno odservirao i posle nešto više od četiri sata igre rešio meč u svoju korist.

Duel dve reprezentacije nastavlja se u subotu od 16 časova mečom dublova u kojem bi trebalo da nastupe Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac protiv Pospišila i Danijela Nestora. U nedelju se igraju još dva singl meča, a u finale Davis cup-a plasiraće se ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Bolji iz duela u Beogradu igraće protiv pobednika meča Češka – Argentina. Posle prvog dana Češka vodi u Pragu sa 2:0. Prednost domaćinu obezbedili su Radek Štepanek i Tomaš Berdih.

tačno.net
Autor/ica 14.9.2013. u 07:11