Đurićić spasio Mihajlovića, Holandija ubjedljiva i sa maskimalnim učinkom

tačno.net
Autor/ica 26.3.2013. u 21:48

Đurićić spasio Mihajlovića, Holandija ubjedljiva i sa maskimalnim učinkom

Siniša Mihajlović će i nakon utakmice sa Škotskom ostati na kormilu srbijanske reprezentacije, koja je sa 2:0 pobijedila Škotsku, piše scsport.

Srbija je bila mnogo bolji rival u prvom dijelu, stvrili su nekoliko poluprilika, ali stara bolja-realizacija je izostala i na odmor se otišlo bez golova.

Ipak, u 59. minuti nakon jedne akcije po lijevoj strani i gužve, lopta je došla do Đurićiča koji Orlovima donosi prednost od 1:0. Samo šest minuta kasnije, slična situacija, lopta je ponovo došla do Đurićića koji je udvostručio prednost Srbije i postavio konačan rezultat.

Srbija sada ima sedam bodova, dok je Škotska posljednja sa dva boda u grupi A.

Ukrajina je u okviru grupe H ostvrila važnu pobjedu protiv Moldavije 2:1 i zadržala tako šanse da se domogne baraža, dok je Holadnije u grupi da golovima Van der Vaarta. Lensa i sa dva gola Van Persiea slavila protiv Rumunije sa 4:0, čime je zadržala maksimalan učinak nakon šet kola.

Danska u Kopenhagenu nije uspjela da pobijedi Bugarsku i nakon 1:1 propsutili su priliku da se približe Bugarima na drugom mjestu grupe B, ali i dalje imaju susret manje.

tačno.net
Autor/ica 26.3.2013. u 21:48